StiriSTIRI MISIONARE

Evanghelistul Franklin Graham: Islamul nu este o religie pasnica, viitorul copiilor nostri este in pericol!

Evanghelistul Franklin Graham a postat un comentariu pe o retea de socializare in care si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu atacurile din capitala Frantei.

lead_960El a scris pe reteaua Facebook, ca „Islamul nu este o religie pasnica” si ca „imigratia musulmana trebuie sa se sfarseasca”, relateaza The Blaze via afirmativ.com

„Nu putem permite imigrantilor musulmani sa treaca peste granitele noastre atat timp cat teroristii sustin acest razboi impotriva oamenilor nevinovati. Daca vom continua sa permitem imigratia musulmana, vom vedea si la noi acasa ceea ce s-a intamplat in Franta.”

Evanghelistul, care este CEO al Samaritean Purse si presedinte al Asociatiei Evanghelistice Billy Graham, a avertizat ca Europa este „depasita de numarul mare al imigrantilor musulmani din Orientul Mijlociu, si nu cunosc trecutul lor, motivele si intentiile lor.”

El a mai spus ca publicul american a fost indus in eroare despre adevarata natura a Islamului: „Islamul nu este o religie pasnica asa cum ne-a spus George W. Bush si cum declara presedintele Barack Obama. Pur si simplu nu acesta e adevarul”, a spus Graham.

„Presedintele nostru si politicienii nostri de la Washington trebuie sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu. Securitatea natiunii noastre este in pericol, viitorul copiilor si nepotilor nostri este in pericol”.

In finalul expunerii sale, Franklin Graham a facut un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste de la Paris.

http://www.infocrestin.com

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: