A PLECAT LA DOMNULEDITORIALE

Apel la rugăciune pentru familia Bodnariu! – Protectia copilului au rapit pe cele doua fete apoi insotiti de politie au venit acasa de unde cu forta au luat si pe cei doi baieti, lasand-o pe mama devastata doar cu cel mic de trei luni

12241346_1490204197952031_6508490549718318666_nVa scriu in numele fratelui meu Bodnariu Marian Constantin (Marius) cetatean roman casatorit cu Ruth Johanne Bodnariu cetatean Norvegian, o familie crestina deosebita cu 5 copii, (Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezechiel (cel mic are numai trei luni), s-au stabilit in Norvegia acum aprox. 10 ani, au fost mebri in biserica penticostala Filadelfia din Bucuresti. Luni 16 nov. Protectia copilului (Barnevern) au rapit pe cele doua fete care se aflau la scoala fara stirea parintilor, apoi insotiti de politie au venit acasa de unde cu forta au luat si pe cei doi baieti mai mari lasand-o pe mama devastata doar cu cel mic de trei luni. Marius era la serviciu.

Dupa ce Marius a venit acasa au incercat sa vada ce s-a intamplat, au mers la politie si la protectia copilului. Pentru faptul ca Ruth mama, plangea si era devastata ieri 17 nov. cei de la protectia copilului au venit cu patru politisti, fara nici o hartie sau ordin judecatoresc si au luat si pe cel mic de la mama spuand ca mama este periculoasa. Ceea ce se intampla in Norvegia in dreptul copiilor si a familiei traditionale asa cum a creat-o Dumnezeu, este strigator la cer! Copiii sunt considerati un bun al statului, si statul pentru orice motiv tii poate lua si da altor „familii”. Este un abuz ceea ce se intampla; cautand pe net am descoperit sute de cazuri si marturii ale abuzurilor ce se fac in aceasta tara si mai ales fata de familii in care un parinte sau ambii sunt de alta nationalitate. Potrivit statisticilor sunt sute de mii de copii luati din familiile lor pe motive derizorii cum ar fi faptul ca parintele pune copilul sa faca anumite treburi in casa, sau copilul doarme in pat cu parintele, sau copilul este mai slab sau mai gras cu un kilogram decat normele lor. Copiii sunt intrebati in mod provocator la scoala despre parinti cu intentia malefica de ai lua din familie. Exista recompense mari pentru lucratorii de la protectia copilului cat si pentru denuntatori. Copiii sunt invatati la scoala, daca parintele te pune sa faci temele sau sa faci ceva ce nu vrei spune-ne si te vom scapa de astfel de parinti. Vreau sa mentionez ca familia lui Marius este o familie normala cu valori crestine, o familie care-si iubeste copiii iar ei ca parinti isi petrec foarte mult timp cu copiii nu ii neglijeaza ci ii iubesc ca pe ochii din cap. Ceea ce se intampla pare un cosmar care nu se mai tremina, ei sunt distrusi, nadejdea le-a ramas in Dumnezeu care poate sa schimbe orice situatie si este in control! Ca s-o termine psihic mamei i s-a spus ieri: copiii tai au fost dati la doua familii si s-au integrat deja, nu le este dor de voi, ce fel de parinti sunteti voi? Pe de alta parte copiilor li se spune ca parintii i-au abandonat si ca nu le pasa de ei! Daca veti cauta pe net veti gasi sute de marturii cutremuratoare, in legatura cu acest abuz care se face la o scara care ingrozeste pe orice parinte normal care-si iubeste copiii! Va rog rugati-va pentru Marius si Ruth si pentru copiii lor ca Dumnenzeu sa le dea izbavirea din aceasta grea incercare! Sa zadarniceasca Dumnezeu orice plan al celui rau si sa le dea biruinta!”

SEMNATI PETITIA pentru susţinerea familiei Marius şi Ruth Bodnariu din Norvegia

 

page

 

 

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. O relatare ce seamana ingrijorare si panica in rindul celor creduli,neavand dovezi clare si amanuntite a acestei ilegalitati sociale, ce aduce grave acuzatii guvernului norvegian,si ale drepturilor omului .Povestea seamana leit cu cea a „misionarului” Titel M.,atat de mediatizata pe blogosfera,ca in final sa fie dovedita o inselaciune sfruntata,in scopuri publicitare.”Nu va lasati inselati!” Fiti intelepti!
    Fiti binecuvantati.

  2. Cum poate vorbi cineva asa de usor,daca nu este informat? Sunt atatea dovezi ca nu este inselatorie, incat aceste vorbe sunt jignitoare la adresa miilor de rugaciuni inaltate la cer ptr.familia Bodnariu atat de crunt incercata.Hienele nu se vor da in laturi de la nimic. Satana se foloseste de oameni ptr.ca asa L-a vazut pe Dumnezeu,cum se foloseste de oameni ptr.a duce Evanghelia pana la marginile pamantului,chiar cu pretul vietii multora. Dumnezeu sa-Si faca Numele de slava si din aceasta incercare,iar copiii Lui sa iese intariti de aici. Slava Tie Doamne,Dumnezeul ostirilor.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: