ANUNTURIConferinte

Conferinta cu Tedd Tripp in Brasov si Oradea

catsÎn luna octombrie 2015, vă invităm la un eveniment care vă poate schimba viețile pentru totdeauna!

Autorul bestseller-ului “Păstorind o inimă de copil” și conferențiarul internațional Tedd Tripp va fi din nou în Romania! Dacă ești părinte sau bunic, dacă ești în lucrarea cu copiii, sau pur și simplu vrei să știi cum îi poți ajuta mai mult pe copii, acesta este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi! Tedd și Margy Tripp vor prezenta în premieră materialul bazat pe cartea lor “Modelând o inimă de copil”.

Pe website: http://www.teddtripp.ro/ gasiti mai multe informatii

“Tedd Tripp știe despre ce vorbește și cu cine vorbește. El cunoaște copiii, cunoaște părinții…și cunoaște căile lui Dumnezeu.  Această carte vă învață care trebuie să vă fie scopurile  și cum să le urmăriți pentru a le aduce la un final practic.  Lucrarea vă învață cum să vorbiți cu copiii voștri și despre ce să vorbiți cu ei.  Vă va inspira să deveniți un alt fel de părinte.  Această carte este o capodoperă!”

– Dr. David Powlison, profesor adjunct de teologie practică a Seminarului Teologic Westminster și autorul cărții “A privi cu ochi noi”. 

“Ca parinți a șase copii năzdrăvani, am găsit sfaturile parentale ale lui Ted și Margy Trippca fiind pur și simplu cele mai bune. Într-o mare de cărți și materiale despre creșterea copilului  care inundă  piața, “Modeland o inimă de copil” e o stâncă solidă pe care putem sta.  Continuând lucrarea “Păstorind o inimă de copil” , această carte este clară, biblică și foarte practică. Dacă aveți copii, trebuie să-i cunoașteți pe Tedd și Margy Tripp”.

– Kirk si Chelsea Cameron, actori/conferențiari 

“Biblică. Practică. Pastorală. Această carte profundă despre creșterea evlavioasă a copilului este tot ce am putea aștepta de la autorul care ne-a dăruit “Păstorind o inimă de copil”. Valoarea ei inestimabilă constă în faptul că se centrează pe esențial, dar fără a pierde din vedere baza educației biblice: Evanghelia harului. Mă bucur să o recomand”.

– John MacArthur, pastor și învățător al Bisericii Grace Community.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: