StiriSTIRI MISIONARESTIRI VIDEO

Refugiati din Orientul Mijlociu, Africa de Nord iau cu asalt Europa

Refugiați din Siria, Irak, Afganistan și Africa de Noralfa omegaad dau năvala în Europa. În mod tragic, mulți au murit în călătoria lor, dar ce se întâmplă dacă valul mare de imigranți nu se oprește?
Este o criză umanitară uluitoare: cel mai mare aflux de refugiați de la al Doilea Război Mondial. Mai mult de 300 000 de africani și asiatici au trecut frontiera Europei în acest an, dublu față de anul trecut. Mai multe sute au murit încercând doar în ultimele săptămâni. De cealaltă parte a acestei tragedii este modul în care se va schimba Europa.
Migranții non-occidentali au dat năvală în Europa de zeci de ani. Liderii au refuzat să-i oprească din mai multe motive. Unii au văzut imigranții ca o metodă de muncă ieftină. Alții s-au temut să nu fie numiți rasiști din cauză că se opun.
Dar cu mult înainte de această criză prezentă, experții se întreabă dacă Europa ar fi în continuare Europa dacă imigranții vor depăși numeric, într-o zi, localnicii.
Este tot mai clar în țările europene vestice, în timp ce populațiile ajung la un punct critic, că tot mai mulți oameni ajung să-și pună întrebarea: ‘Dacă clasa politică continuă să facă ce vrea în 5, 10, 20 de ani, cât de mulți germani vor fi în Germania? Câți francezi vor fi în Franța? Câți englezi vor fi în Anglia?
Scriitorul francez Renaud Camus numește afluxul “marea înlocuire” și spune că este cel mai mare lucru care se întâmplă Franței încă din secolul al XV-lea:
”Populația se schimbă. Poate Franța fi aceeași, dar cu alți oameni? Evident că răspunsul este ”nu”’.
Ani la rândul, Suedia a primit mai mulți imigranți pe cap de locuitor decât orice altă națiune din Europa, iar experimentul nu a mers bine. Segregarea și șomajul în rândul imigranților rămâne ridicat. Bandele predominant compuse din imigranți și-au făcut un obicei din a arunca grenade de mână unii către alții în timpul luptelor de stradă.
Anul trecut, poliția suedeză a declarat că unele zone au devenit periculoase pentru ca aplicarea legii să fie posibilă. Oficialii au negat faptul că zonele sunt periculoase. Dar ceea ce s-a descris cu siguranță sună a zone periculoase.
”Atunci când ofițerii de poliție și pompierii vin în aceste zone, sunt atacați. Copiii aruncă cu pietre în ei și putem spune că sunt revolte. Poliția e atacată de adolescenți. Ei au multe arme de foc și pistoale, în special”, spunea Lars Ojelind.
Economistul suedez Tino Sanandaji spune că modelul țării lui se confruntă cu prăbușirea:
”Nu trebuie să fii Nostradamus ca să prezici viitorul. Mergi în orașe precum Malmö, al treilea oraș din Suedia, care este cu 20 de ani înainte din punct de vedere demografic. Așa va fi restul Suediei. Malmö, dintre cele 300 de municipalități suedeze, este pe ultimul loc la orice rezultat social te-ai uita: ocuparea forței de muncă, șomajul, rezultatele școlare, sărăcia.”
Politica de imigrare a Suediei nu funcționează. Statisticile dovedesc asta clar.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 93 – septembrie 2015 – ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: