ULTIMELE STIRI

De ce Dumnezeu nu spune STOP păcatului

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

semne-de-intrebare1-600x357Faptul că Dumnezeu nu poate suferi păcatul, nu mai este de mirare pentru nici un credincios și nu este pentru niciunul din noi o noutate. Dumnezeu condamnă păcatul și îl va distruge pentru totdeauna, odată cu inițiatorul său dar împreună cu ei, vor fi distruși și oamenii care nu acceptă să fie spălați în sângele Mântuitorului de păcatele lor. Deși iadul a fost pregătit pentru cel care a inițiat păcatul și pentru slujitorii lui, vor ajunge acolo și mulți oameni, din cauza respingerii salvării venite


prin Isus Hristos Mântuitorul.

Totuși, adesea văd oameni care cred că, dacă Dumnezeu nu îi trăsnește, fac un lucru acceptat de El. Știu credincioși, și eu am fost unul din ei, care continuă în starea lor neconformă, din cauză că Dumnezeu nu intervine să le dea vreo pedeapsă când greșesc. Acesta este și motivul sau mă rog, unul din motivele pentru care creștinii moțăie sau chiar sforăie de-a binelea, în ce privește omul spiritual.

Facem cumva adesea greșeala, de a arunca vine pe Dumnezeu în ce privește păcatul din viața noastră. Credem că Dumnezeu e cel care are datoria de a ne pune frâne și de a ne opri. Credem greșit că e interesul lui Dumnezeu să ne păstreze curați și să ne pună limite. Am vrea cumva să ne tragă de lesă și să nu ne lase să păcătuim. În realitate, Dumnezeu a făcut deja lucrarea de mântuire și oricum nu este îndatorat în vreun fel față de noi.

Nu știu de ce avem așteptarea ca Dumnezeu să intervină și să spună STOP, de fiecare dată când vede păcat. Unul din oamenii lui Dumnezeu spunea că era să își piardă credința, când vedea că sunt oameni care păcătuiesc și totuși le merge foarte bine, Dumnezeu nu le pune frâne, Dumnezeu nu îi distruge. Cei care făceau răul erau observați de acest om al lui Dumnezeu de ceva vreme probabil și omul lui Dumnezeu se aștepta, ca la un moment dat, Dumnezeu să îi oprească pe cei ce fac răul. Nu a fost așa.

În scrisoarea către cei din Roma, Pavel spune la un moment dat un lucru înfricoșător „Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.” Adică, sunt situații în care Dumnezeu nu intervine deși omul păcătuiește, Îl sfidează, Îl dezonorează și Îl insultă. El, Dumnezeu, nu are o gândire omenească și la El calculele se fac altfel. Nu știu acum cine este lăsat spre a se pocăi și cine este lăsat spre a fi condamnat, dar cred că, atâta vreme cât încă mai este viață, fiecare om este chemat să se întoarcă de la căile lui rele.

Eu, ca om care vreau să trăiesc plăcut înaintea lui Dumnezeu, aș prefera să intervină Dumnezeu de fiecare dată când păcătuiesc, pentru a fi convingător și pentru a mă determina să nu mai păcătuiesc. Cumva aș prefera ca toată responsabilitatea înfrânării mele, să o dau Lui, pentru ca eu să nu mai fiu tras la răspundere, ci paznicul meu. Uneori iau tăcerea lui Dumnezeu ca pe aprobare sau acceptare dar nu este așa.

Totuși, de ce nu intervine Dumnezeu să zică STOP?

by . Citeste tot articolul click aici

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28027 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: