EDITORIALE

Să fim ceva mai mult – Alexandru Fintoiu

CRESTIN TOTALCoduri galbene de caniculă, afaceri de milioane de euro, pușcării, accidente, furturi, minciună, legalizări de lucruri scârboase înaintea lui Dumnezeu, cam așa arată într-un mini rezumat România.

Efectul spiritual al acestor lucruri este imens. Bisericile stau și dorm în sosul propriu și cu greu mai auzi pe ici pe colo de câte cineva care vrea să ia atitudine. În aceste condiții ies la rampă mulți critici care își dau cu părerea și atât.

Idealurile noastre au devenit pline de carne și atât de mici încât mor pe băncile de școală. Se mai duce o vacanță pentru elevii care abia așteptau să-și distrugă mintea și trupul cu alcool și tutun la mare.

Părinții români își învață copiii că idealul în viață este să ai nu să fii. Să aibă cât mai mulți bani, cât mai multe relații, cât mai multă experiență, că viața e doar una și restul nu contează.

Totuși, în ciuda tuturor acestor lucruri mai auzi de excepții care te fac să te gândești că o rază de soare mai există și ea. Cele mai multe din excepții sunt în bisericile noastre, acolo unde Dumnezeu pune mâna.

Cu cât faci voia lui Dumnezeu mai mult, cu atât îți destupi mintea mai tare.

Pe Facebook suntem specialiști la dat „like” la alții. Oare a dat și Dumnezeu la noi pentru gândirea, faptele și viața noastră de ieri?

Mai cred că e greu ca Dumnezeu să-și găsească plăcerea în noi câtă vreme plăcerea noastră e într-o Coca-Cola cu gheață și doar atât.

Dacă în viața noastră nu există doar atât, mai sunt șanse.

Dumnezeu să binecuvânteze pe toți cei care continuă să facă ceva pentru El. Pe ceilalți să-i trezească.

A fi și a face e mai important decât a avea și a face.

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu – http://www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: