EDITORIALE

Florin Ianovici – Noi nu dăm înapoi

Florin Ianovici micCând cel rău își înmulțește atacurile, atunci și credincioșii trebuie să se trudească mai mult.

După călătoria misionară de la Arad, grupul Betel a trecut prin greutăți, semn că cel rău e deranjat de lucrarea pe care o facem. Mulțumim lui Dumnezeu că prin rugăciune, post și sfat duhovnicesc am biruit.

Cu mult entuziasm am plecat spre frumoasa Bucovină unde am slujit la Marginea și Bivolărie. Mulțumim lui Samy și Alina, gazdele noastre. Mulțumim pastorului Petrică Boghian alături de care am avut o slujbă binecuvântată.

Apoi ne-am deplasat spre Bacău, la Teatrul de vară Radu Beligan, unde alături de peste 1000 de persoane am înălțat numele lui Dumnezeu. Ne-am bucurat cu Marian Fedur și grupul coral ,,Laudate Dominum’’ format de tinerii din Statele Unite, Europa și România. Seara s-a încheiat cu rod, atunci când un mănunchi de oameni au ieșit să se pocăiască. Mulțumim pastorului și prietenului nostru Dani Lela, un om cu un suflet mereu tânăr.

Citesc și observ cum cel rău își înmulțește atacurile asupra bisericii, cum rușinea și păcatul vor spate legal, cum politicienii dorm din punct de vedere moral. Ce e de făcut?

Nu ne lamentăm, nu ne victimizăm, nu încrucișăm brațele, ci împreună cu cei ce iubesc pe Dumnezeu vom zice și vom face: Evrei 10:39 „Noi însă nu suntem din aceia care dau înapoi ca să se piardă, ci din aceia care au credinţă pentru mântuirea sufletului.”

Ne pregătim pentru o nouă călătorie misionară în Ucraina.

Până atunci vă invităm în această seară de la 18.30 la închinare cu Vasile Oprea,
Isaura Dinică, Zaharia, Marian Mocanu și grupul Rugul Aprins la Betel.

Doamne ajută!

Florin Ianovici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: