ANUNTURI

25 de ani de slujire în Biserica Agape Timisoara

AGAPEAu trecut 25 de ani de când Biserica Agape a fost născută prin Duhul Sfânt și prin Voia lui Dumnezeu, în Timișoara.

Pastorul fondator Daniel N. Matei a primit o viziune măreață din partea lui Dumnezeu, de a pune „vin nou în burdufuri noi”, de a forma o biserică dinamică în care Cuvântul, Rugăciunea, Lauda și Închinarea și Lucrarea Duhului Sfânt să fie puternic experimentate de credincioși, astfel încât, în luna iunie, anul 1990, a luat ființă Biserica Agape. Tot parte a viziunii a fost să cucerim orașul Timișoara cât și țara noastră pentru Cristos.

Ne aducem aminte cu mare drag, de felul în care Dumnezeu a lucrat în mijlocul nostru, experimentând și văzând de atâtea ori puterea supranaturală a lui Dumnezeu, manifestându-se în Biserica Agape.

Totodată, ne bucurăm să vedem că după atâția ani în care Biserica Agape a plătit prețul deschiderii de drumuri noi, astăzi în toată țara sunt biserici care se bucură de libertatea închinării și de lucrarea Duhului Sfânt în mijlocul lor.

Vă invităm să fiți parte împreună cu noi, să celebrăm și să ne bucurăm pentru ceea ce a făcut Dumnezeu în cei 25 de ani de slujire în Biserica Agape, în ziua de duminică, 21 iunie, ora 10:00 la Biserica Agape. De asemenea sunteți invitat să luați parte la masa festivă pe care o vom avea după serviciul divin.

Așteptăm confirmarea participării dvs. pe adresa de mail:contact@bisericaagape.ro până la data de 15 iunie 2015.

Vă așteptăm cu mult drag!

Conducerea Bisericii Agape

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: