EDITORIALE

Oamenii care iubesc sunt frumoși

COPIL233 (1)   După cum spunea cineva ,,am observat dea-lungul experienței mele că oamenii fac un anumit lucru doar din două motive: din frică sau din dragoste”, poveștile care se scriu cu oameni și despre ei sunt născute ori din iubire, ori din opusul celui mai pur sentiment.

Mie o reclamă publicitară nu-mi inspiră nicio emoție chiar dacă e bine realizată și se folosește de cuvinte mari. ,,Iubirea” promovată în câteva secunde cât ține videoclipul, e golită de esență, fiind doar un ambalaj pentru ideea din spate, iar omul de la marketing care a gândit reclama, știe cum să manipuleze ca să ți se facă foame după un produs, chiar dacă nu ai nevoie de el sau mai ai deja unul.

Credeți că fotomodelele sau starurile care primesc milioane de like-uri la o poză sunt frumoase? Chiar credeți că mediul virtual plin de culori și perfecțiune vizuală e frumos? Dacă am aduce în realitatea noastră zilnică pe cineva din acest mediu, ai rezista mai mult de o zi cu el/ea în casă? Nu spun că printre oamenii care pozează, cântă, fac actorie, publicitate etc. nu sunt și oameni cu inimă mare și frumoasă, ori că toți fac compromisuri căci nu le știm poveștile din spatele măștii și nu putem judeca decât faptele, însă se observă limpede că cele mai multe frumuseți la care dați like-uri, trăiesc doar pentru banii încasați din imagine și pentru popularitate. Tu citești ochii sau trăsăturile unui om?

Dacă te vei uita mai mult de câteva secunde la chipul acela ce pare perfect simetric, o să citești sentimente urâte: iubire de sine, orgoliu, pofte, nemulțumire, ostilitate și câte alte stări care nu pot fi ascunse de tot de pensulele make-up artistului.

Aș vrea să găsesc o poză dintr-un catalog de modă de exemplu, în care fetele să zâmbească real. Ele doar fac ce li se spune și când ești tânără și naivă, crezi că ai vrea să fi ca ele sau lângă ele pe coperțile lucioase ale unei reviste.

--

Sunt două extreme în care poate fi cineva.

Prea tânăr ca să fi învățat ce înseamnă dragostea și frumusețea și de ce cele două sunt nedespărțite, ori prea împietrit datorită păcatului și stilului de viață abrutizat în care refuză să își deschidă inima și mintea.

Adevărul în această lume a reclamelor ,,frumoase”, e paradoxul că frumusețea nu primește like-uri! Fiindcă nu se află acolo unde izbește privirile.

--

E în mâinile ce îngrijesc un bolnav, în sufletul ce își dă toate resursele pentru cei din casa lui, pentru orfani și văduve, pentru cei neiubiți, e în ochii unor tineri ce se privesc prima oară și sunt conștienți că Dumnezeu le-a scris povestea din veșnicie. E întrupată în mamele dedicate, în tații iubitori, în oamenii care își țin promisiunile, în cei care cântă cu inima curată, e în cei care se mai joacă și văd cu uimire lumea ca un copil, în oameni care ajută în loc să judece, în lacrimi de rugăciune și dor, e ascunsă în toți martirii care au murit pentru Cristos și această frumusețe vine din iubire.

Inima plină de ea nu are cum să nu o împrăștie pe tot trupul. Dragostea e vie pentru că vine de la o Persoană. O Singură Persoană e Dragoste și toate celelalte sunt doar….aburi colorați care primesc like-uri pe facebook și nu salvează pe nimeni.

Oamenii care iubesc….au găsit deja frumusețea sau ea i-a găsit pe ei.

Ella Roman

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura