ANUNTURI

O femeie e amenintata cu moartea pentru ca spune adevarul despre islam

alfa omegaaAscultați acest citat: ”Musulmanii sunt oameni buni, în mod normal, ca toți ceilalți, dar după ce citesc Coranul se transformă într-o mașină de ucis.” Femeia care a spus asta știe ce vorbește. E o fostă musulmană care e acum amenințată cu moartea pentru că rostește adevăruri despre islam.
Această femeie se află în misiune. Ea nu mai e musulmană, iar hainele sunt doar o deghizare. Misiunea ei este ca musulmanii să afle ce e în Coran pentru că odată ce vor afla, vor părăsi islamul. Mona Walter a venit în Suedia din Somalia ca refugiat de război, când avea 19 ani. S-a bucurat să se alăture unei națiuni europene în care femeile au drepturi egale cu bărbații. În calitate de tânără musulmană, ea nu a descoperit această Suedie.
”Am descoperit islamul pentru prima dată aici în Suedia. În Somalia ești doar un musulman. Te-ai născut într-o țară musulmană fără să cunoști Coranul. Când vii în Suedia mergi la moschee și acolo este Coranul, așa că trebuie să te acoperi, trebuie să fii un musulman devotat”, spunea Mona Walter.
Walter a spus că a crescut în Somalia și nu a citit niciodată Coranul:
”Nu știam din ce fac parte. Nu știam cine era Mahomed. Nu știam cine era Allah.
Când am aflat, am fost supărată.”
Ea spune că a descoperit că Allah este un dumnezeu al urii, iar islamul nu este o religie a păcii:
”E vorba de cucerire. Mahomed era imoral. Era un om însetat după sânge. Era un om îngrozitor. Poți citi asta în biografia lui. Acolo vezi ce a făcut evreilor, cum a violat femei și cum a omorât oameni.”
Descurajată, Walter a renunțat la islam și a devenit atee până ce un membru al familiei a încurajat-o să citească Biblia. Încă își amintește când a citit prima dată Matei 5:44, unde Isus spune să îți iubești vrăjmașii și să te rogi pentru cei ce te prigonesc.
”A fost foarte ciudat să citesc că trebuie să îți iubești vrăjmașii pentru că în islam trebuie să îți ucizi vrăjmașii. Să-ți ucizi vrăjmașii și pe toți cei care refuză islamul. Isus Hristos vorbește numai despre dragoste, pace, iertare și toleranță, iar eu aveam nevoie de asta”, mărturisea Mona Walter.
A mers să se întâlnească cu pastorul Fouad Rasho, un imigrant sirian care slujea foștilor musulmani din Suedia.
”A început să creadă și a venit la mine. Acesta a fost începutul credinței ei”, spunea pastorul Fouad Rasho.
”Am fost umplută de bucurie, apoi L-am acceptat pe Isus Hristos”, mărturisea Mona Walter.
Mona spunea că Domnul i-a pus pe inimă să lucreze cu musulmanii care nu cunosc adevărul despre islam. A început să copieze versete din Coran și să le împartă pe stradă femeilor musulmane.
”M-am gândit că dacă le spun despre Mahomed, Coran și acest dumnezeu al islamului care urăște, ucide și discriminează femeile, poate vor lua decizia de a renunța la el”, mărturisea Mona Walter.
În această Suedie în care există corectitudine politică, Walter a fost amenințată doar pentru că le-a spus musulmanilor ce se află în Coran:
”Am fost numită ”islamofobă”. Mi-au spus că am fost cumpărată și că sunt o sclavă și astfel de lucruri îngrozitoare.”
A fost numită, de asemenea, și rasistă. Walter avertizează că radicalismul islamic reprezintă o amenințare serioasă în Suedia, iar societății suedeze ar trebui să-i pese mai mult de femeile prinse în islam.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 75 – mai 2015 – ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: