ANUNTURI

Devotional – Cine ne va salva?

„Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat.” (Evrei 4:15).

Domnul ne cheamă la tronul harului, nu atunci când ne merge totul bine, ci când ne aflăm într-un moment de nevoie. El nu ne cheamă în acest ceas pentru că suntem puternici, ci pentru că știe că avem nevoie de El și dorește ca noi să terminăm lucrarea pe care ne-a poruncit să o facem în această generație.

Un articol al unei reviste, care vorbea recent despre calamitățile cu care ne confruntăm în prezent, avea următorul titlu: „Cine ne va salva?” Oamenii din societatea noastră încep să conștientizeze că suntem într-o furtună de proporții fără precedent și un strigăt de ajutor se aude.

Când începi să vorbești despre întoarcerea la rugăciune și la lucrarea lui Dumnezeu, s-ar putea să te confrunți cu argumente din partea inamicului. Poate chiar fragilitatea propriei tale inimi se va scula împotriva ta pentru a te descuraja: „Timpul tău a trecut. Dumnezeu te-a mai chemat odată, dar ai plecat și acum este prea târziu!” Nu ascultați aceste voci!

Tu și cu mine trebuie să fim treji în ceasul în care trăim și conștienți de puterea lui Dumnezeu. Dacă alegem să-L lăsăm pe Dumnezeu să-Și manifeste gloria prin noi, viețile noastre pot conta pentru mult bine în zilele care ne rămân. Într-adevăr, zilele următoare vor fi întunecate, dar amintiți-vă că destinul nostru este să fim o cetate așezată pe un munte, care nu poate fi ascunsă. Nu există un loc mai sigur în care să fim, decât în ​​mâinile lui Dumnezeu.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11303-devotional-cine-ne-va-salva?fbclid=IwAR10eArM6j45FsTDURvkVW3CnHYTZIqJy4n-x-5t6aX12ETvLv81qlTQFRs

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: