ANUNTURI

De ce nu se mai face universitatea creştină de la Floreşti ?!

646x404Primarul din comuna clujeană Floreşti, cea mai mare comună din România, anunţa zilele trecute că proiectul construirii unei universităţi cu circa 10 milioane de euro, proiect al Asociaţiei Creştine Pro Integritate, nu se va mai realiza. Conducerea asociaţiei penticostale a cerut rezilierea contractului.

Întrebaţi de ce, preşedintele asociaţiei, Mircea Cirţ, nu a spus decât că s-a renunţat la teren şi ulterior vor comunica mai multe informaţii.
Universitatea anunţată în urmă cu 2 ani că va fi ridicată în comuna clujeană Floreşti, cea mai mare comună din ţară, nu se va mai construi. Motivul? Asociaţia care a venit cu ideea, Asociaţia Creştină Pro Integritate, a anunţat că va rezilia contractul renunţând la ideea construirii campusului. Nu a spus de ce, după cum se poate vedea şi din declaraţia preşedintelui asociaţiei, omul de afaceri din Baia Mare, Mircea Cirţ, dată pentru ”Adevărul”: “Asociaţia Pro Integritate a renunţat la teren chiar dacă au fost cheltuieli cu acesta, iar la momentul potrivit vom comunica mai multe informaţii”. În urmă cu doi ani, omul de afaceri Mircea Cirţ, din Baia Mare semna, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Pro Integritate (un ONG), un contract cu primăria din comuna clujeană Floreşti prin care urma să se construiască o universitate pe un teren de circa 10 hectare de teren în zona Cetatea Fetei din Floreşti. Proiectul cuprindea ridicarea sediului universitar cu săli de curs, spaţii verzi, teren de sport, dar şi internat pentru studenţi şi profesori. O investiţie de circa 10 milioane de euro.
Citeste mai mult: adev.ro/nol8lq

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: