ANUNTURI

Milioane de musulmani asteapta revenirea unui mesia islamic

Milioane de musulmani din lumea întreagă așteaptă revenirea unui mesia islamic, cunoscut ca Mahdi, al 12 Imam”. Diverse ramuri ale islamului au credințe diferite cu privire la Mahdi.

http://alfaomega.tv/embed/vod/?vid=4298

mc_561_imam_01De exemplu, musulmanii șiiți cred că mântuitorul lor a trăit pe pământ, după care a dispărut și urmează să reapară din această fântână, care se găsește într-un sătuc din Iran. Musulmanii suniți cred și ei într-un mântuitor, dar aceștia cred că Mahdi este urmașul lui Mohamed, care urmează să vină pe pământ. Autorul Joel Richardson a scris mai multe cărți despre cum convingerile islamice au legătură cu profețiile biblice. În studiul său, acesta sugerează că Mahdi și Antihristul, despre care vorbește Biblia, sunt aceeași persoană. În cartea sa: ”Mideast Beast”, Richardson spunea că Antihristul va veni din Orientul Mijlociu, și nu din Europa, după cum spun mulți învățători moderni.

Stire difuzata in Mapamond crestin 561 – aprilie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/a-unui-mesia-islamic#ixzz3Xe622gEk

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura