ANUNTURIEDITORIALE

Sunt tânăr Doamne, tânăr… Pot fi creștin autentic, într-o lume postmodernă???

tnDuminică seara, pe 19 aprilie,  de la orele 18:00 la 19:30,  la Biserica Maranata din Timișoara, strada Versului, nr. 5 vom avea al doilea studiu cu specific pentru tineret din proiectul numit: Principii vechi pentru vremuri noi. Confrunarea REALITAȚII CU ADEVĂRUL.
Sunt tânăr Doamne, tânăr… și în a treia duminică seara, merg la MARANATA să mă confrunt cu contemporaneitatea! Este o întâlnire lunară pentru tineret, în fiecare a treia duminică seara care își propune să aducă în discuție întrebări specifice ale generației noastre.

Deci, dacă ești tânăr și dacă vrei să primești răspunsuri la întrebări specifice și să ai părtășie și cu alți tineri, te așteptăm a treia duminică seara din lună, la orele 18.00, la Biserica Maranata, la o întâlnire de 90 de minute, de închinare și de confruntare a REALITĂȚII CU… ADEVĂRUL.
Vorbitorul va fi Valentin Dedu, doctorand în filosofie la Universitatea de Vest din Timișoara. Tema abordată este Creștin autentic într-o lume postmodernă. Închinarea va fi condusă de echipa de închinare a tinerilor de la Biserica Betel din Timișoara și totul se va încheia cu o agapă pentru tinerii prezenți.
Remus Runcan

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura