ULTIMELE STIRI

Crăciun albastru

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Odată cu vestea bună a nașterii Domnului nostru Isus Christos, alături de bucuria care a umplut inimile unor suflete, puține de altfel, a venit și tristețea respingerii Lui de către lumea noastră rece și ostilă. De la refuzul unui loc decent de a Se naște, ajungând pe paiele unui grajd, la ura ucigătoare de copii a lui Irod, a venit în lumea noastră un fel de tristețe de sărbători. Ne-o întrețin, an de an, oamenii cu aceeași inimă de Irod, cu aceeași atitudine rece de indiferență, cu aceeași opoziție și respingere.La fiecare sărbătoare a nașterii Lui, noi primari și judecători Îi interzic scena nașterii din piețele publice. Comercianții Îi scot orice referință a numelui din vitrine și reclame. Participăm neputincioși la o arestare a sărbătorii nașterii lui Isus. Ne-o fură, bucată cu bucată, comercianții, politicienii cu limba de lemn a corectitudinii politice, multiculturalismul, pluralismul și posmodenismul. Cu fiecare an care trece, Sărbătoarea Nașterii lui Isus este tot mai lipsită de Cel sărbătorit.

Praznicul de anul acesta ne-a fost umbrit de răpirea copiilor familiei Bodnariu din Norvegia. Au primit de sărbători sfâșierea inimii lor de părinți, cei de la Protecția copilului răpindu-le cei cinci copii. Cu siguranță ar fi emigrat în România dacă le-ar fi trecut prin minte cruzimea de Irozi a celor ce zic că-i protejează pe copii. Vor să-i protejeze de părinții lor? Este cineva care-i iubește mai mult ca mama care i-a adus pe lume? Maria și Iosif, înștiințați de înger au fugit în Egipt să-L păzească pe Isus de mâna murdară a guvernului.

Sărbătoarea Nașterii Domnului se așterne peste oraș ca o nea blândă și suavă. Sunetul dulce al colindelor ne încălzește treptat sufletul obosit și amorțit. Ne facem socoteala cadourilor pe care le vom dărui spre bucuria copiilor și nepoților. Când distanța dintre acum și ziua întâlnirii cu Isus e mai mică, nu ne mai gândim la cadourile pe care le vom primi, cum nu ne mai gândim la câtă iubire primim ci la câtă putem oferi.

Să ne îmbucurăm din nou inimile la vestea cea bună:

„Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.’’

El va purta de grijă și copiilor Bodnariu, așa cum Și-a izbăvit Fiul de sabia Irodului.

Dacă la acest Crăciun îi aveți alături pe cei iubiți, prețuiți-i și bucurațivă cu ei, dar nu uitați de cei care nu-și au copiii acasă. Să nu-i lăsăm singuri de Crăciun!

https://lascaupetru.wordpress.com/
  

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27776 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

2 comentarii la Crăciun albastru

  1. Iordache Ana // 22 decembrie 2015 la 23:13 //

    Ce poti sa le spui unor parinti carora li s-au furat copii? Cu siguranta,Dumnezeu va trimite ingerii Lui care va veghea asupra lor,ptr.ca au fost adusi inainte de a se naste la Tatal lor din ceruri,ptr.ai binecuvanta cu tot felul de binecuvantari duhovnicesti. Doamne Isuse, sti cum este sa fii hartuit de mic,ai mila de acesti copilasi,fa sa simta mana Ta ocrotitoare peste ei. Parintilor Te rog,da-le puterea de a-Ti ramane credinciosi,umple golul lasat in inima lor din cauza lipsei copiilor fara voia lor.Isuse,spune-le un cuvant de imbarbatare.

  2. Hristos s-a întrupat dăruindu-ne SPERANTA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: