ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARESTIRI VIDEO

Atacuri teroriste asupra a doua biserici crestine din Pakistan

mapamond-crestin patratCreștinii s-au adunat pentru un protest în Pakistan în timp ce mica lor comunitate se pregătea să-și îngroape morții. Doi atacatori sinucigași s-au detonat în apropierea a două biserici din orașul Lahore, în timp ce creștinii erau prezenți la serviciul religios. Exploziile au avut loc la scurt timp într-o vecinătate creștină, cunoscută ca Youhana Abad. Acest bărbat a supraviețuit în urma uneia dintre explozii. Spunea că prima explozie a avut loc la o biserică catolică, unde siguranța este bine asigurată.
”Al doilea atac a avut loc la ”Church of Pakistan”. Două persoane au fost arestate. Atât de mulți oameni au fost răniți. Eu am văzut trei persoane moarte. Majoritatea oamenilor au fost răniți”, spunea Joseph Francis.
Creștinii au ieșit în stradă imediat după atentate pentru a cere să se facă dreptate și să se pună capăt atentatelor asupra comunității lor.
”Îi cerem guvernului să ofere protecție pentru toate locurile de închinare, indiferent de religie, inclusiv locurile de rugăciune ale musulmanilor. În Pakistan, minoritățile nu sunt în siguranță și noi vrem siguranță. Dorim binele Pakistanului și îi suntem loiali țării”, spunea Părintele Bernard Yousus Bhatti.
În loc să aștepte pentru dreptate legală, câțiva protestanți pakistanezi supărați și-au făcut singuri dreptate. L-au ars de viu pe unul dintre presupușii complici și au mai ucis încă unul. Imaginile video sunt prea dure pentru a putea fi vizionate.
O facțiune a talibanilor pakistanezi a cerut să se afle cine este responsabil pentru aceste atacuri asupra bisericilor. Poliția a început o investigație.

Stire difuzata in Mapamond crestin 559 – aprilie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: