ANUNTURI

„Am vazut un inger” – povestea convertirii unui renumit cantaret american

mc_549_marcus_stanley_01 Marcus Stanley a fost îndrăgostit de muzică dintotdeauna. A învățat să cânte la pian fără prea mult ajutor, lucru pe care îl numește: dar de la Dumnezeu.

Auzeam melodii la radio, cântam tot felul de melodii pe care le auzeam la alții. Era un dar de la Dumnezeu pentru că nu aveam pregătirea necesară. Chiar îmi doream să cânt”, spunea Marcus Stanley, cântăreț.

A început să cânte în biserică, dar își dorea să ajungă pe scene mai mari. Șansa cea mare a apărut după ce a terminat liceul.

Am fost descoperit în timpul unui concert când înlocuiam pe cineva. Am fost abordat de directorul muzical al formației. Mi-a dat cartea lui de vizită și mi-a spus să-l sun. Am început să merg în turnee de la vârsta de 16 ani și am fost în 42 de state din 50”, mărturisea Marcus Stanley, cântăreț.

Marcus a cântat pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicii, cum ar fi cântărețul R&B: Chris Brown. Mai târziu a început să călătorească alături de artiști ai muzicii gospel, cum ar fi Donnie McClurkin, dar nu a fost interesat de mesajul muzicii lor.

Nu eram atent la oameni, la mesaj, la Hristos. Eram preocupat numai de muzică, să fiu un muzician cunoscut și să cânt cu artiști renumiți și bineînțeles și de bani. Cred că erau pe primul loc. Banii se câștigau foarte rapid”, spunea Marcus Stanley, cântăreț.

Succesul i-a permis lui Marcus să trăiască într-un mod extravagant. A călătorit prin țară alături de muzicieni foarte cunoscuți. Situația s-a schimbat în noaptea din 2 aprilie, 2004.

Stăteam până târziu în fiecare noapte. Mă îndreptam înspre magazin și mi-am dat seama că nu am portofelul la mine. M-am întors ca să-l iau și atunci i-am văzut pe acei tipi care stăteau la colț și mă urmăreau cu privirea”, mărturisea Marcus Stanley, cântăreț.

Unul dintre ei s-a apropiat de el.

M-a întrebat ce caut acolo și i-am spus că nu caut nimic. Mi-a spus să dispar de acolo. Atunci a scos pistolul de sub jachetă, l-a îndreptat înspre mine și a tras”, mărturisea Marcus Stanley, cântăreț.

mc 549 marcus stanley 03După ce a căzut la pământ a mai fost împușcat de șapte ori.

La început nu mi-am dat seama că a tras în mine. Îmi amintesc cum am căzut la pământ și când a venit deasupra mea am văzut un înger. Îmi amintesc de acel înger, dar nu am apucat să mă gândesc prea mult. A fost ceva instantaneu”, mărturisea Marcus Stanley, cântăreț.

I-am cerut să descrie ce a văzut.

Eu am o înălțime de 2 metri, iar el cred că avea în jur de 2, 10 metri. Era o figură neclară. Nu am putut să-mi dau seama dacă era femeie sau bărbat. Nu am văzut să aibă aripi sau ceva de genul. Era în fața mea. Știam că este un înger pentru că avea poziția aceea de protecție. Îmi amintesc că am văzut asta”, spunea Marcus Stanley, cântăreț.

Tipul acela se afla deasupra lui Marcus și râdea. Credea că l-a omorât. Cu ultimele sale puteri a reușit să sune la urgențe. Când au ajuns paramedicii, aceștia nu i-au oferit prea multe speranțe.

I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute. Îmi amintesc că încercam să rămân treaz. Mă gândeam că asta ar fi soluția. Parcă era un film. Numai într-un film vezi astfel de lucruri. Începeam să mă gândesc ce o să se întâmple. Nimeni nu ar fi știut ce mi s-a întâmplat”, mărturisea Marcus Stanley, cântăreț.

Când a ajuns la spital, Marcus a fost dus în sala de operații. Acolo a văzut o față cunoscută.

Erau mulți medici și asistente. În timp ce mă pregăteau pentru operație am văzut același înger pe care l-am văzut și pe stradă. Îngerul avea brațele încrucișate. Nu făcea nimic, nu spunea nimic. Mi se părea că dă din cap”, mărturisea Marcus Stanley, cântăreț.

Doctorii au spus că s-au confruntat cu o provocare mare în timpul operației.

Mi-au pus colonul la locul lui, mi-a fost înlăturat jumătate din stomac, mi-au scos splina, jumătate din pancreas. Am suferit niște operații foarte grele. Unele părți ale corpului meu nu mai sunt la fel”, spunea Marcus Stanley, cântăreț.

mc 549 marcus stanley 02A avut nevoie de luni de recuperare. A trebuit să învețe din nou să meargă. O altă schimbare majoră: i-au fost afectați nervii de la mâna dreaptă. Nu-și mai putea simți mâna. Doctorii i-au spus că nu va mai putea să cânte la pian, dar acesta le-a demonstrat că a putut. În câteva luni a început să meargă în turnee. Recuperarea a presupus un preț deoarece a avut nevoie de multe calmante pentru a scăpa de dureri. Relația sa cu Dumnezeu rămăsese la fel de superficială. Cinci ani mai târziu, Marcus a ajuns în cea mai grea stare: s-a confruntat cu dependența de droguri și cu depresia.

Ajunsesem în punctul în care am spus că nu mai pot să continui așa. Atunci s-a schimbat totul. Atunci am spus că am nevoie de Isus. Mi-a luat mult timp să ajung acolo”, spunea Marcus Stanley, cântăreț.

Poliția i-a spus mai târziu lui Marcus că i-a găsit pe vinovați. Îi prinseseră pe acei bărbați, dar nu a existat nicio mărturie împotriva lor și asta le permitea să rămână în libertate. În prezent, Marcus călătorește în lumea întreagă împărtășind povestea lui. El spune că dragostea sa pentru muzică este acum parte din misiunea sa, care cuprinde și discuții cu grupuri de tineri și elevi de liceu.

Nu este vorba numai despre muzică, ci și despre ceea ce a făcut Dumnezeu în viața mea. Vreau să vorbesc despre El și să-I arăt gloria prin tot ceea ce fac”, spunea Marcus Stanley, cântăreț.

Stire difuzata in Mapamond crestin 549 – ianuarie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: