ANUNTURI

Nano-Biblia: Cel mai mic Nou Testament din lume

bible2Pentru mai multe informatii despre Nano-Biblie, vezi aici – www.jerusalemnanobible.com

Este vorba despre cel mai mic Nou Testament din lume, nano-Biblia. Poate ați auzit despre Rugăciunea Domnească gravată pe vârful unui stilou. Acum, o companie israeliană susține că a creat cel mai mic Nou Testament din lume. Se numește nano-Biblia.

”Toate cele 27 de cărți ale Noului Testament au fost tipărite pe un cip de numai patru milimetri pătrați”, spunea Russell Ellwanger, directorul general al companiei TowerJazz.

--

Text din Nano-Biblie Photo www.jerusalemnanobible.com

David Almog este unul dintre creatorii care au venit cu această idee:
”Ne-am gândit ca folosindu-ne de nanotehnologie, care exista deja în Israel, să dăm viață viziunii noastre: aceea de a-i ajuta pe oameni să aibă tot timpul Biblia lângă ei.”

Echipa CBN s-a îmbrăcat adecvat pentru a putea intra în sălile sterile ale laboratorului din nordul Israelului unde se produc aceste cipuri.

--

Russel Ellwanger este directorul general al TowerJazz, fabrica de semiconductoare care face cipurile:
”Procesele de fabricare de la TowerJazz parcurg între 500 și 900 de etape. Prin aceste procese creăm ceea ce numim plăcuțe de siliciu, în această cutie fiind 25 de astfel de plăcuțe. Fiecare cutie trece printr-un proces individual.”

Folosind tehnologia cu laser, aceștia tipăresc nano-bibliile în textul original din limba greacă. Savantul grec Jack Pastor citește de pe cip cu ajutorul unui calculator:
”Este pasajul din Matei în care este prezentată genealogia evreilor și a lui Isus. Este fără îndoială textul din Noul Testament.”

”Pe această plăcuță de siliciu de 20 cm sunt tipărite peste 1 000 de cărți”, a afirmat Russel Ellwanger.
În prezent, cipurile micuțe sunt fabricate ca atare, însă în viitor vor fi inserate în diferite bijuterii.
”Credem că această tehnologie poate avea un efect foarte pozitiv în viețile oamenilor de pretutindeni”, spunea David Almog.

Cred că este un obiect foarte drăguț pentru credincioși ce le amintește de Noul Testament. Poate fi purtat ca pandantiv la gât”, spunea Russel Ellwanger.

Jerusalem Nano Bible a trimis Scriptura în miniatură pentru “Cartea Recordurilor”. Ei cred că în curând vor obține recordul pentru cel mai mic Nou Testament din lume.

Fie că vorbim despre nano-biblii, despre povestea Exodului, sau despre împlinirea continuă a profețiilor din Biblie, Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător.
Stire difuzata in Jerusalem Dateline 60 – decembrie 2014 – ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura