ANUNTURI

Recomandari Alfa Omega TV – programe speciale de Revelion 2014

alfa omegaaIntră în anul 2015 alături de Alfa Omega. Și în acest an te așteaptă povești de viață extraordinare și emoționante, povești ale speranței și credinței. De sărbători, rămâi cu noi și vei face cunoștință cu oameni obișnuiți, care prin Harul lui Dumnezeu, au trăit vieți neobișnuite. Oameni deosebiți care au descoperit calea de la îndoială la credință, de la teamă la curaj, de la moarte la viață din belșug, de la eșec la restaurare. De sărbători, alege Alfa Omega!

strainul

Strainul

Serial – Marți și miercuri ora 17:00, joi ora 23, sambata ora 19

Străinul răspunde la o întrebare provocatoare: ce s-ar întâmpla dacă Isus ar trăi printre noi azi? Seria pune în scenă momente biblice cunoscute, începând cu un tânăr care fuge de acasă și ajunge să locuiască pe străzi (fiul risipitor) până la crainicul unui talk-show radio care ridiculizează credința ascultătorilor lui (întruchipându-l pe Toma necredinciosul).

jonathansperry

Secretele lui Jonathan Sperry

Film artistic – Marți 30 decembrie, ora 22:00

Dustin, Albert și Mark sunt trei tovarăși în vârstă de 12 ani în căutare de distracție. Când Dustin tunde peluza bătrânului de 75 de ani, Jonathan Sperry, o prietenie unică se înfiripă. Ceea ce au învățat în vara aceea este ceva ce Dustin și prietenii lui nu vor uita niciodată. Secretul lui Jonathan Sperry: o poveste emoționantă pentru întreaga familie.

alt strain perfect

Un alt strain perfect

Film artistic – Miercuri 31 decembrie, ora 22:00

Au trecut 10 ani de când Nikki L-a cunoscut pe Isus. Acum fiica ei, Sarah, își începe propria călătorie în a descoperi spiritualitatea. La 19 ani, se îndreaptă spre Vest pentru a merge la colegiu. Relația dintre mamă și fiică se înrăutățește în momentul în care Nikki îi vorbește fiicei ei despre întâlnirea cu Dumnezeu. Se naște atunci în inima Sarei un sentiment de respingere față de religie. Totul până când întâlnește și ea la rândul ei, un străin perfect.

scrisori catre dumnezu

Scrisori catre Dumnezeu

Film artistic – Joi 1 ianuarie, ora 00:30

Scrisori către Dumnezeu este povestea unui băiețel și lupta acestuia împotriva cancerului. El trimite zilnic scrisori unui prieten drag, care îl ajută să treacă peste această boală cruntă. Prietenul lui, Dumnezeu, îl învață cum să trăiască și să se bucure din plin de timpul petrecut pe pământ. Scrisori către Dumnezeu este un film emoționant și special, despre puterea rugăciunii și a speranței.

clancy

Clancy

Film artistic – Joi 1 ianuarie, ora 03:00

Acest film prezintă drama unei fetițe, Clancy Miller, care hotărăște să fugă de acasă doar pentru câteva zile, sperând că cineva îi va veni în ajutor. Ea își dorește ca cei de la asistență socială să o ajute pe mama ei alcoolică. Însă experiența prin care va trece o va schimba profund.

cea mai scurta cale spre casa

Cea mai scurta cale spre casa

Documentar – Joi 1 ianuarie, ora 10:00

C.S. Lewis și Creștinismul redus la esență este o prezentare interesantă a lucrării clasice a lui Lewis, pe probleme de credință și rațiune. În acest documentar, veți descoperi o perspectivă sinceră, profundă și utilă, răspunsuri la întrebări dificile adresate de credincioși și sceptici deopotrivă. Cei care fac această călătorie în lumea lui Lewis vor afla calea grea a uceniciei, vor învăța profunzimile dragostei lui Dumnezeu.

jimmy

Jimmy

Film artistic – Joi, ora 11:00

Ian Colleti joacă un rol extraordinar în această dramă, pentru întreaga familie, bazată pe best-sellerul lui Robert Whitlow. Jimmy este un tânăr, care se luptă să devină bărbat, deși este mai special. El trăiește într-o lume în care au loc o sumedenie de pericole, o lume în care inimi sunt frânte, dar o lume în care dragostea nu este niciodată epuizată. Jimmy este o poveste extraordinară despre maturizare și creștere în mijlocul provocărilor, o poveste pe care nu o vei uita.

ecuatia credintei

Ecuatia credintei

Film artistic – Joi, ora 16:00

Există Dumnezeu? Oare știința dovedește existența lui Dumnezeu sau ne oferă mai multe motive de îndoială? Doug Holloway, un familist aflat la un pas de faliment în căsnicie și financiar, începe o călătorie cu scopul de a-și găsi tatăl natural, Dr. Eugene Holland. Dr. Holland este într-o misiune pe cont propriu – Ecuația Credinței – prin care ar putea să dovedească existența lui Dumnezeu. Cea mai mare provocare a lui? Să-și ducă la împlinire scopul, înainte ca o afecțiune la nivelul creierului (CJD) să îi afecteze capacitatea de a raționa. În curând cele 2 călătorii se întâlnesc în timp ce amândoi se luptă să reîntregească familia și să găsească speranță în Dumnezeu. O poveste emoționantă despre familie și credință.

darul lui elizabeth

Darul lui Elizabeth

Film artistic – Vineri, ora 22:00

Viața ei a atins pe toată lumea. Pentru totdeauna. Când o micuță moare într-un mod tragic din cauza unei boli rare de inimă, părinții ei îndurerați rămân cu inimile frânte. Un înger le îndreaptă pașii către o fetiță abandonată pe străzi.

eroii luminii

Eroii luminii

Desene – luni-vineri, ora 09:30

Oameni adevărați. Curaj adevărat. Descoperiți povești de viață ale unor eroi ai credinței, oameni care au dat dovadă de un curaj extraordinar, iubindu-L pe Dumnezeu și pe aproapele lor, chiar cu prețul propriei vieții. Eric Liddel, Jim Elliot, Amy Carmichael, Samuel Morris, Galdys Aylward, William Booth și mulți alți creștini remarcabili, care au schimbat lumea, strălucind lumina lui Dumnezeu.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: