ANUNTURI

Avortul o problema nationala sau personala?

“Pe mine nu ma mai poate ierta Dumnezeu pentru ca am facut multe avorturi” aceasta a fost replica uneia dintre persoanele care ne-a vizitat duminica seara la biserica Speranta.

Pentru 3 luni de zile in cadrul serviciului de Duminica seara am inlocuit predicarea cu discutii la mese cu oamenii care ne viziteaza de afara.

La afirmatia noastra “exista iertare in jertfa lui Hristos” una dintre participante a replicat “Nu, pentru avort nu exista iertare”.

M-am gandit atunci cum poti sa rezolvi o problema atat de profunda in sufletul omului apasat de vina. Cine poate linisti o inima care in fiecare seara sau noapte sta cu teama ca se va intalnii la judecata cu faptele comise. Nu vreau sa dau solutii ieftine mai ales pentru o problema atat de grava si pe care totusi Romania nu o semnaleaza. Avortul este o problema nationala, peste 20 de milioane de copii omorati fara sa se nasca in ultimii 20 de ani, aveam inca o Romanie. Dar avortul este si o problema personala. Asa ca am venit cu solutia cuvantului lui Dumnezeu pentru aceasta femeie.

Scripturile au luminat sufletul ei, i-au dat pace si la sfarsitul discutiei a afirmat “acum pot sa fiu iertata datorita lui Hristos!” De aceea mesajul meu este si cel a lui Hristos “oricine crede in El captata prin Numele Lui iertarea pacatelor.” Fapte 10:43

Daca doresti sa-l sustii financiar lucrarea din Draganesti-Olt, o poti face prin donatie AICI

http://pie.ro/avortul-o-problema-nationala-sau-personala/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: