EDITORIALE

Neclătinata Împărăție – Paul Burdeț

1536449_10152865534930775_7599824402345909230_nClădirile în cele din urmă se năruie, țările se ridică și cad și nimic în această lume nu este permanent, iar într-o zi toate vor ajunge la un sfârșit.

În calitate de creștini, cu toate acestea, avem ceva care nu va ajunge niciodată la un sfârșit: avem Împărăția lui Dumnezeu. Să fim recunoscători pentru asta! Să fim recunoscători că dacă trăim sau murim, noi avem o moștenire în Împărăția care va veni. Să fim recunoscători că acest Regat a fost proiectat de marele proiectant, Dumnezeu Însuși. Din cauza tuturor acestor adevăruri, putem fi recunoscători pentru o Împărăție care nu se poate clătina.

Împărăția lui Dumnezeu va fi întotdeauna, și niciun conducător sau dezastru natural nu o va putea distruge. Gândiți-vă la acest lucru în raport cu toate tulburările care se întâmplă în lume, cu războaie, probleme economice, dezastre naturale, președinți corupți…

Reacția la acest adevăr uimitor este una de închinare. Să ne închinăm cu evlavie și cu frică pentru că Dumnezeul nostru este un foc mistuitor. Dumnezeul nostru este mai mare decât orice zgârie-nori atingând vârful cerului. Dumnezeul nostru este mai puternic decât cel mai puternic domnitor. Regatul nostru este condus de Regele regilor și Domnul domnilor.

Casa noastră temporară poate fi clătinată sub noi acum,  însă ceea veșnică e nemișcată, mai ferm ca niciodată.

Fii mulțumitor pentru această neclătinată Împărăție!

Paul Burdeț http://www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: