ARTICOLUL ZILEIEDITORIALEwww.crestintotal.ro

Crestin Total – 6 ani!

hhhhbbchgAstăzi 02 Noiembrie 2014 se împlinesc 6 ani de când Crestintotal.ro a intrat în peisajul online al crestinilor.

Vreau sa ii multumesc Lui Dumnezeu in primul rand, Mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat cu articole, interviuri, evenimente, cu sfaturi iar cel mai mult multumesc Domnului ca mi-a dat rabdare si ganduri pentru tot ce am facut. Din 2009 Crestin Total este cel mai vizitat blog crestin evanghelic.

De când am apărut în peisajul online, am publicat pentru voi, cititorii noștri, peste 8,900 de postari. Peste 1.8 milioane de clienti unici ne-au calcat pragul. În acest an peste 750.000 de vizite și 2,30,000 milioane de afișări de pagină.

Sunt cifre care pot părea pentru unii mari, iar pentru alții mici. Pentru noi înseamnă, însă, TOTUL. Asta pentru că am pus suflet, am pus dăruire și toate cunoștințele pe care le posedăm în fiecare cuvințel scris, în fiecare fotografie și în fiecare material video.

Noi nu ne mândrim neapărat cu aceste cifre. Ne mândrim, însă, că suntem citiți, că suntem apreciați, cu bune și cu rele, și că avem alături peste 8.600 de prieteni pe Facebook și că numărul acestora crește de la zi la zi. Că ne laudă, că ne critică sa31u ne dau sugestii și idei, că lansează teme de discuție, ne susțin sau ne condamnă, cititorii noștri sunt cei pentru care ne zbatem, cei pentru care muncim și cărora vrem să le facem pe plac.

Vă așteptăm în continuare să ne fiți alături, să ne ajutați să învățăm din propriile greșeli, să ne ajutați să ne perfecționăm, să ne comentați știrile și să ne oferiți inspirație.

Cu adânc respect și considerație deplină pentru voi, echipa Crestin Total.ro vă mulțumește că ne-ați fost alături în cei 6 ani de viață

  • 1 an – 540.000 vizite
  • 2 ani – 1.750.000 vizite
  • 3 ani – 3.400.000 vizite
  • 4 ani – 6.060.000 vizite
  • 5 ani – 9,260,000 vizite
  • 6 ani – 12,543,000 vizite

Lunar aproximativ 60.000 de vizitatori unici vezi aici.

Asteptam mesaje de la voi…

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: