Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Ați murdărit…


Ați murdărit…

Ați murdărit prima oară imaginea curcubeului, din acele culori frumoase, care amintesc de promisiunea lui Dumnezeu că nu va mai pedepsi pământul prin apă, voi ați făcut o batjocură. Când văd curcubeul desenat undeva și dacă văd mai mult de 6 culor îmi crește inima de bucurie, al vostru e cu 6 (numarul Fiarei) și nu cred că este o coincidență.

Ați murdărit apoi termenul de familie, am ajuns să numim familia ca fiind tradițională de parcă am defini anumite feluri de salam, unul e tradițional altul de fabrică. Familia e doar familie și așa ar trebui să rămână, dar voi ați spurcat acest cuvânt frumos. Vreți să fie părinte 1 și părinte 2 și vreți să scoateți din poezii, cântece și gânduritul copiilor cel mai iubit cuvânt, cuvântul mama.

Ați murdărit ideea de prietenie sinceră între doi bărbați, azi dacă vezi doi bărbați foarte apropiați te gândești cu groază: “Oare sunt…?” Da, doi bărbați pot fi foarte buni prieteni ca David și Ionatan fără să fie…

Ați căutat să murdărițu și Scriptura scoțând din ea pasajele care nu vă convins și arătând că Dumnezeu e doar iubire, o răstălmăciți în spiritul toleranței și asta face și Satana, nu? Dacă un părinte nu ar fi și disciplină și strictețe și mustrător uneori, oare ce ar ieși dintr-un copil?

Ați murdarit până și sportul, ați băgat bărbați în competiții pentru femei, în ciclism, în box, în MMA, oriunde doar să pervertiți această diversitate creată de Dumnezeu. Bărbații care nu au șanse să câștige la probele masculine trec la probele femeilor și acolo au șanse net superioare de câștig. Judecați voi singuri dacă e corect, asta daca mai aveți un strop de luciditate.

Ați murdărit, filme, seriale TV, desene animate, manuale, grădinițe și școli și vreți să vă îmbrățișăm și noi?

Ați murdărit zeci de națiuni și căutați cu orice preț să murdăriți și națiunea noastră, deja mulți v-au căzut în plasă. Dar cred că totuși această națiune vă va arăta că nu se terfelește ușor. Încă sper în acest lucru, altfel vom fi și noi la fel de murdari ca și voi!

Cine sunteți și de unde veniți, unde ați crescut și cine v-a ucis cugetele? Cumpărați televiziuni, jurnaliști, cântăreți, partide și tot ce se vinde, dar vreau să vă spun că poporul acesta nu-i format doar din cei ca Iuda. Mai sunt în acest neam și Ucenici ai lui Hristos și nu-s puțini. Îi veți cunoaște când veți încerca să-i momiți cu 30 de arginți și când veți căuta să-i intimidați. Totul până la copiii noștri!

Și pentru că m-am săturat să văd poze cu combinațiile voastre, o să pun o poză cu singura iubire care poate întemeia o familie.

Doamne ajută!

https://toniberbece.ro/ati-murdarit/

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1848933275154783/

Reclame
Banner filme

Sustine Crestin Total

Sustine Crestin Total

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21071 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: