ANUNTURIConferinte

TIMISOARA: Conferinta Metanoia 2014 – Revelatia

2014_conferinta_metanoiatm_oct-noi

Conferința Metanoia se dorește a fi un loc al REVIGORĂRII și ECHIPĂRII spirituale, al experimentării puterii lui Dumnezeu în UNITATEA bisericilor locale. Este un loc în care îți poți face prieteni noi sau să te reîntâlnești cu prieteni mai vechi. Este un loc unde poți să auzi vocea lui Dumnezeu și să fii INSPIRAT.

Biserica lui Hristos este singura soluție pentru salvarea lumii. Biserica este chemată să fie o VOCE puternică în orice vreme. Toate generațiile fac parte din Biserica lui Cristos și fiecare generație are de purtat bătăliile ei. Această generație poate fi promotoarea EXTINDERII Împărăției lui Dumnezeu și a ECHIPĂRII Bisericii lui Hristos.

Conferința începe vineri după-masa și se încheie duminică seara. Este un pachet complet de muzică, mesaje inspiraționale și ateliere creative. În cele trei zile de conferință vei avea parte de sesiuni incredibile de LAUDĂ ȘI ÎNCHINARE și ATELIERE inovative. Pauzele, vor fi momentele perfecte pentru a-ți îmbunătății “rețeaua de socializare”, cunoscând noi prieteni. Pe lângă toate acestea, vorbitori inspirați vor transmite CUVÂNTUL transformator al lui Dumnezeu acestei generații.

Mai multe informatii: http://conferinta.metanoiaorg.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: