EDITORIALE

Calea spre fericire – de Florin Ianovici

Evrei 11:1 “Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd”

10George nu și-a cunoscut niciodată părinții. Viața a trait-o printre orfani. A ajuns la Viață și Lumină acum 8 ani. A crescut sub ochii noști. Când s-a botezat tremura de emoție. Are ochi inteligenți, e harnic și cel mai des spune: ,,da, domnu!’’ A învățat că aceste cuvinte sunt cele mai bune pentru el.

Irina a crescut într-o familie numeroasă și foarte săracă. Greutățile au determinat-o să plece de acasă. E cu noi de câțiva ani. E cuminte, tăcută și zămbește foarte frumos deși destul de rar. În Dumnezeu a găsit odihnă pentru sufletul ei și sprijinul care i-a lipsit mai mereu.
Într-o zi Irina și George m-au anunțat sfios că vor să se căsătorească…! M-am uitat la ei și i-am întrebat: ,, ce veți face în viitor?’’. Ei mi-au răspuns: ,, Dumnezeu ne va ajuta!’’
Duminică s-au căsătorit! O căsătorie la care am știut că Domnul Isus Hristos a fost prezent! Toată familia de la Viață și Lumină a fost acolo, la biserică.
Irina și-a găsit un serviciu chiar în săptămâna în care s-a căsătorit. George are deja un serviciu iar o familie din Brisbane a oferit garsoniera lor din București, fără plată, pentru ca ei să locuiască acolo. Banii pentru nuntă au venit de peste tot.
În timpul nunții, George s-a uitat la mine cu chipul luminat de fericire și mi-a spus: ,,domnu v-am spus că Dumnezeu ne va ajuta!’’
Calea spre fericire e una singură: credința în Dumnezeu!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: