ANUNTURI

Nelu Brie este noul rector al ITP București

NELU BRIEPe data de 07.10. a.c. au avut loc, la Institutul Teologic Penticostal din București, alegeri parțiale pentru ocuparea funcției de Rector al ITPB. Desemnarea noului Rector s-a făcut prin vot universal, direct și secret și egal; modalitatea de desemnare respectă legislația în vigoare și rezultatul referendumului organizat în cadrul ITPB în data de 22 iunie 2011.

La alegeri au participat 20 de electori cu drept de vot din cei 21 care apar pe lista electorală; 14 dintre aceștia sunt cadre didactice titulare ale ITPB și 7 sunt reprezentanţi ai studenţilor, membri în senatul ITPB şi în Consiliul Facultății de Teologie Penticostală. Aceștia din urmă au fost aleși de către studenții ITPB pe data de 01 oct. a.c., prin vot universal, direct, secret și egal după cum urmează: 3 studenți în Senatul ITPB și 4 studenți în Consiliul Facultății de Teologie Penticostală. În urma scrutinului, a fost desemnat ca Rector al ITPB candidatul Pastor Lector univ. dr. Ioan Brie, cu un număr de 20 de voturi, din totalul de 20 de voturi exprimate.

Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze activitatea noului Rector, pentru buna propășire a Institutului Teologic Penticostal din București.

www.itpbucuresti.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: