ANUNTURI

Campania Prieteniei – Radio Cireșarii

15-19 septembrie, la “după-amiaza cu David” LIVE

Prietenii…

radio-ciresariiTe-ai bucurat la nunta lor, dar încă nu te poți obișnui cu ideea să se stabilesc pentru “o vreme” în Anglia. Ați sărbătorit împreună intrarea la facultate, dar când te gândești că din 1 octombrie se mută în marele centru universitar deja ți se face dor. În sfârșit s-a încheiat epoca împărțirii CV-urilor și s-a angajat cu normă întreagă. Dar ți s-a plâns că programul este foarte solicitant și sarcinile par să-l depășească.

Sunt prietenii noștri, ne sunt dragi, ne e dor de ei, am vrea să le fim aproape și să-i facem să uite de problemele care vin inevitabil atunci când treci prin “sezonul schimbării”.

Radio Cireșarii îți oferă posibilitatea să le fii alături într-un mod neobișnuit. Un mesaj cald și o voce de “acasă” sunt întotdeauna binevenite în mijlocul noului cu care încearcă să se acomodeze.

--

Noi apreciem prieteniile durabile, ascultătorii cu inițiativă și reacțiile oamenilor surprinși LIVE. De aceea, în perioada 15-19 septembrie, vom derula Campania Prieteniei.

Dacă ai și tu un prieten care trece printr-o schimbare sau care urmează să deschidă un nou capitol în viață, încurajează-l LIVE pe Radio Cireșarii.

Anunță-ne din timp pe contact@radiociresarii.ro de intențiile tale. Noi vom înregistra telefonic mesajul tău pentru el iar David îl va suna LIVE și îi va prezenta înregistrarea ta.  Iar el, dacă nu rămâne fără cuvinte, îți va mulțumi…

--

Alte detalii

1. E-mailul tău trebuie să includă: numele și numărul tău de telefon, informații despre prietenului tău: nume, locație, număr de telefon, când l-am putea suna și orice alt detaliu care ne-ar fi de folos. Trebuie să ne anunțați cu cel puțin o zi înainte.

2. Telefoanele LIVE vor fi date în următoarele zile: 15, 16, 17, 18 și 19 septembrie în cadrul emisiunii “după-amiaza cu David”, de la ora 12 la 14.

3. O persoană are dreptul să surprindă un singur prieten.

4. Ultima zi în care primim e-mailuri este 18 septembrie.

5. Primul sosit, primul servit.  (îl limita timpului pe care îl vom avea)

http://radiociresarii.ro/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura