ANUNTURI

Ce faci după absolvirea unei școli biblice?

cbee Oradea

Ce faci după absolvirea unei școli biblice?

Trăim într-o societate pragmatică, dornică să facă lucrurile bine și cât mai eficient. În limbaj popular: să merite!

Întrebarea: ce vei face după ce termini? este o întrebare legitimă, doar că răspunsul la această întrebare trebuie să comporte câțiva parametri.

Școala biblică este un loc de instruire pentru cel chemat de Dumnezeu. Tânărul sau tânara simte chemarea Domnului de a învăța, de a căpăta anumite abilități pentru o viață de slujire. Timp de trei ani depune efort, învață, transpiră, iar apoi vine absolvirea.

Ce faci după terminarea unei școli biblice? Câți bani vei câștiga? Unde vei munci?

Acestea sunt întrebările cele mai frecvente, iar răspunsul cel mai întâlnit este nu știu.

Ce poți însă să faci?

cbee-Oradea-1024x770Pornești în aventura vieții înscriindu-te la școala biblică, pentru că știi că ești chemat. Dumnezeu te-a onorat, chemându-te să fii slujitorul sau slujitoarea Lui. Te înscrii la școală ca să devii competent pentru a-ți împlini chemarea. În timpul studiilor ești provocat să fii disciplinat, să muncești din greu, să te rogi și să cauți fața Domnului.

Dacă ești student la CBEE, în timpul celor trei ani ești expus provocărilor de slujire. Îți dorești să fii predicator, lucrător social, lider de închinare, om de radio, designer grafic, producător video-tv sau misionar? Noi îți oferim cele mai bune oportunități de a sluji și de a-ți testa chemarea, cât și oportunitatea de a-ți găsi viitorul loc de slujire.

În timpul studenției, în cadrul proiectelor pe care le desfășurăm pentru dezvoltarea studentului, el este expus la ceea ce înseamnă realitatea slujirii și vieții cotidiene.

Școala noastră s-a remarcat prin faptul că mizează pe abilitățile practice dobândite prin exercițiu, asigurând un echilibru între pregătirea teoretică, deprinderea practică și formarea spirituală.

Nu puțini sunt studenții care și-au găsit câmpul de slujire de după absolvire, chiar în timpul studenției. Misiune externă, pastorație, lucrări sociale, activități media au fost dezvoltate ca urmare a unui impuls dat în timpul școlii.

Promitem să ai parte de provocări reale și oportunități concrete de implicare pe durată lungă. În timpul școlii, studenții au ocazia să aleagă dintre multiple oferte.

În același timp, studenții sunt expuși la cele mai provocatoare misiuni interne sau externe atât în domeniul teologic cât și media, având ocazia să-și dovedească abilitățile de slujire și să îi determine pe cei cu care intră în contact să-și dorească să-i aibă ca parteneri în slujire.

Răspunsul la întrebarea inițială este așadar simplu: te-a chemat Dumnezeu, vino să te instruiești. El îți va oferi oportunități concrete și numeroase, locuri de slujire și ocazii de a te împlini pentru gloria Lui.

mediacbee.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: