ANUNTURI

Summer Fest Flacara Inchinarii

10537423_10203990080215400_3658828907388353832_n

Biserica Flacăra Închinării vă invită Sâmbătă, 9 August 2014, la prima ediţie de Summer Fest Flacăra Închinării.

Vă chemăm să petrecem un timp binecuvântat împreună şi să ne bucurăm de o zi în care vom putea juca volei, tenis de masă şi şah. De asemenea veţi putea participa la atelierul de handmade iar seara se va încheia cu o întâlnire specială de tineret în cadrul căreia vor canta Fraţii Tonea, veţi lua parte la lansarea cărţii „Foiţe de suflet” a lui Ramona Ciobanu  şi veţi putea asculta mărturia  autoarei.

Cum se fac înscrierile la jocurile sportive?

  • Campionatul de volei

Cei interesaţi să participe la campionatul de volei vor trebui să se înscrie cu o echipă formată din 6-8 persoane. Taxa de înscriere este de 40 lei de echipă. Echipele care doresc să participe sunt obligate să aibă în componenţa lor  minim două fete care trebuie să joace pe tot parcursul meciului. Înscrierea echipei se face prin e-mail: florinlupean@gmail.com sau la numărul de telefon 0755871257 – Talo

  • Campionatul de tenis de masă

Vor fi organizate două campionate de tenis: unul pentru fete şi altul pentru baieţi. Taxa de participare la acest campionat este de 5 lei de persoană. Înscrierile se fac la faţa locului în intervalul orar 10:00-11:30.

  • Campionatul de şah

Înscrierile se fac la faţa locului în intervalul orar 10:30-11:30 iar taxa de participare este de 5 lei de persoană.

  • Program pentru copii – între orele 9:00-11:00

Programul cuprinde: Cântece, lecţie biblică, jocuri, pantomimă, face painting şi alte surprize.

Participarea la programul pentru copii este LIBERĂ! Nu se percepe nici o taxă.

  • Programul de Tineret

Seara de închinare incepe la ora 18 şi va avea loc în sala Bisericii Flacăra Închinării.

Invitaţi:

 Fraţii Tonea  (Concert)

– Ramona ciobanu (Mărturi si lansare carte)

10537423_10203990080215400_3658828907388353832_n“O toamnă târzie, de veacuri purtătoare de frumos, a lăsat în urmă o noapte adâncă încărcată parcă de o armonie nobilă a durerii. Tăcerea nopții a ajuns să fie  melodia sufletelor mărețe și privirea ei le sfredelește măreția în cioburi și fisuri, ieșind deasupra într-o splendoare fantastică toată frumusețea și unicitatea sufletului, odată cuprins de noapte. Noaptea aceasta a durerii s-a furișat și în inima prietenei mele Sonia, după ce a a trăit victoria viselor lui Adonai. Se spune că, întunericul e mai adânc înaintea zorilor, cu Isus de mână Sonia a biruit noaptea adâncă și astăzi ea se bucură de zorile Duhului Sfânt.  Dacă azi aleea ta este tristă, dacă te doare fiecare lepădare de frunze și cântecu-ți a ajuns să sune a gol, te invit să îți iei un timp de răgaz și să poposești câteva momente de viață alături de Sonia, aici în „Foițe de suflet”. Mă rog ca,  fiecare șoaptă, fiecare gest, fiecare pas și fiecare respirație, Providența să le învăluie cu viață, o viață care nu este vremelnică, o viață eternă plină de surâs blînd și mângâietor, care îți dă puterea să treci zâmbind, prin lumea de mizerie, către ziua învierii tale.”

Pentru participarea la Seara de Tineret NU SE PERCEPE TAXĂ! Intrarea este LIBERĂ!

  • Atelierul de handmade

Înscrierea se face la faţa locului în intervalul orar 10:00 – 11:30 şi se percepe o taxă de 5 lei de persoană! 

ATENŢIE!!!

  • Pentru particparea la eveniment făra a lua parte la una din activităţile pentru care se percepe taxă, intrarea este liberă!!!
  • De asemenea nu se percepe taxă pentru programul pentru copii şi Seara de tineret!

Vom reveni cu detalii despre programul festivalului şi despre eventualele modificări.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: