ANUNTURI

Asociatia politistilor crestini din Romania

In amqdefaultnul 1999  a aparut Asociatia Politistilor Crestini din Romania, o organizatie interconfesionala care promoveaza atat respectarea legilor statului roman, cat si respectarea principiilor lui Dumnezeu.

„In anul 1999 am contactat un politist crestin din Marea Britanie printr-un misionar si afland ca exista o asociatie a politistilor crestini in Marea Britanie, prin intermediul acestui politist crestin am intrat in posesia statutului lor si in felul acesta ne-am gandit si noi, cativa politisti crestini din Romania, sa constituim o asociatie similara” a relatat Stefan Gheorghe Seuleanu, presedintele organizatiei.

Iar acesta asociatie are cateva scopuri bine definite…

„Prin Asociatia Politistilor Crestini din Romania incercam sa-i determinam pe colegii nostri de serviciu din structurile de autoritate, nu numai din Ministerul Afacerilor de Interne ci si din celelalte structuri de autoritate din Romania, sa respecte legile tarii si principiile biblice, principiile crestine, de fapt ale crestinismului, Romania fiind declarata o tara crestina”, a spus  Stefan Gheorghe Seuleanu. „Cei din acesta asociatie, care a fost infiintata in baza ordonantei 26 din mai 2000, in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, care a fost pronuntata la Judecatoria Cluj, fac parte: politisti, pompieri, jandarmi, politie de frontiera, politie locala si din alte structuri din Ministerul Afacerilor de Interne.” a adaugat presedintele organizatiei.

„Din asociatie fac parte politisti crestini din confesiunile crestine existente in Romania: baptisti, penticostali, crestini dupa Evanghelie, carismatici, sambatari, ortodocsi, de asemenea unitaristi, care doresc  sa traiasca efectiv conform principiilor biblice. De asemenea, noi promovam si respectarea legilor tarii pentru ca in Cuvantul lui Dumnezeu ni se spune foarte clar ca  nicio randuire nu este lasata fara voia lui Dumnezeu, iar Dumnezeu, fiind un Dumnezeu al ordinii si disciplinei, iubeste autoritatea. In Romani capitolul 13, Insusi Dumnezeu  este Cel care ridica dregatori intr-o natiune, iar noi trebuie sa respectam legile tarii.

In cadrul asociatiei desfasuram activitati cum ar fi: conferinte nationale si conferinte internationale, la care participa toti colegii care vor sa beneficieze de consiliere biblica, ne rugam impreuna Domnului Isus Cristos si depunem marturii despre felul in care fiecare, indiferent de confesiunea crestina, am ajuns la cunostiinta faptului ca exista Dumnezeu, ca Isus Cristos este Domnul. Au si ei nevoie de Mantuitor pentru ca viata si familia lor sa fie schimbate si sa traiasca dupa modelul Domnului Isus Cristos.”

Activitatile asociatiei sunt relevante pentru politistii romani, iar acestea se reflecta in conduita zilnica a membrilor acesteia.

„In primul rand, aceasta activitate se rasfrange prin modelul personal. Noi vrem sa dovedim ca suntem crestini practicanti,. Nu numai vorbim despre Domnul Isus Cristos, ci si traim efectiv principiile biblice si putem sa influentam  in felul acesta si pe aproapele nostru, pe cel cu care venim in contact, atat in timpul serviciului, cat si in timpul liber.” a marturisit  Stefan Gheorghe Seuleanu.

Asociatia Politistilor Crestini din Romania are un caracter national, iar reprezentantii acesteia se afla in toate colturile tarii. „Filiale avem in Cluj, unde este si sediul central al Asociatiei Politistilor Crestini din Romania, in Oradea, Bucuresti si reprezentanti in 36 de judete.”

Toti aceia care doresc sa se alature Asociatiei Politistilor Crestini din Romania trebuie sa respecte urmatoarele instructiuni: „Se pot inscrie politisti crestini din orice confesiune crestina din tara. Conform statutului asociatiei, la inscriere ei trebuie sa completeze o cerere prin care solicita dorinta lor de a face parte din Asociatia Politistilor Crestini din Romania. Acesta cerere o gasesc pe site-ul asociatiei. Apoi trebuie sa subscrie si o marturie de credinta. Suntem o natiune declarata crestina si trebuie sa si dovedim, nu numai cu vorba ci mai ales cu fapta, ca intr-adevar respectam principiile biblice.”

http://alfaomega.tv/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: