ARTICOLUL ZILEI

MISIUNEA SPERANTA – Inchinarea… mai mult decat muzica – de Estera Pirv

estera_pirv_speranta_250Ce se întâmplă atunci când sunetul notelor își găsește ecou în cântecul inimii? Ce se întâmplă când muzica atinge acele corzi ale credinței, încât le face să vibreze în afară, antrenând și pe altele în închinare? Ce înseamnă închinarea? Cum putem să ne închinăm lui Dumnezeu în așa fel încât și alte suflete să binecuvânteze pe Domnul și să nu uite nici una din binefacerile Lui, cum spunea David în Psalmul 103?

Închinarea îi face cinste lui Dumnezeu, iar El nu uită să răsplatească celor care se închină Lui cu o inimă plină de credință, bucurie și sinceritate. Cu toate acestea, nu acesta ar trebui să fie singurul gând care să stea la baza închinării înaintea lui Dumnezeu, ci gândul că El merită închinarea noastră, așa cum este surprins în Psalmul 9, ale cărui cuvinte spun: ”Domnul este scăparea celui asuprit, scăpare la vreme de necaz. Cei ce cunosc Numele Tău se încred în Tine, căci Tu nu părăsești pe cei ce te caută, Doamne! Cântați Domnului care împărățește în Sion, vestiți printre popoare isprăvile Lui!”

Suntem încurajați să cântăm Domnului și de asemenea să vorbim despre El și altor neamuri, vestind minunile Lui, iar una dintre minuni este salvarea pe care o avem prin Domnul Isus. Încă de la început, în urmă cu 21 de ani, cântarea a fost cea care a însuflețit lucrarea misionară a Grupului Speranța la a se închina Lui, prin mesajul cântărilor și vestirea Evangheliei fiind adusă o laudă la adresa lui Dumnezeu, dar și o chemare adresată tuturor oamenilor la a-L cunoaște pe El și la a-L primi în inimă.

Turneele misionare muzicale ale Grupului Speranța au reprezentat și încă reprezintă ocazii prin care mulți oameni pot cunoaște planul de mântuire al lui Dumnezeu, fiind încurajați să pășească spre o nouă viață, așa cum este și genericul turneului din acest an (”Pași spre o nouă viață”).

www.alfaomega.tv

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura