ANUNTURIwww.crestintotal.ro

Site-ul CrestinTotal.ro are nevoie de ajutorul tău!

donatiiNu e greșit să dai celor ce întind mâna, familiilor nevoiașe, bolnavilor samd. Dar e necesar să investești și în latura spirituală…

Site-ul CrestinTotal.ro are nevoie de ajutorul tău. De 4 ani şi 8 luni suntem online si pana acum toate costurile de gazduire, intretinere si tot ce am facut au fost asigurate de noi si nu v-am cerut niciodata ajutorul. Vrem in perioada urmatoare sa achizitonam un aparat foto si o camera video si nu dispunem de suma necesara. In plus vrem sa modificam si aspectul site-ului si sa ne mutam pe alt server.

Suntem români și suntem sensibili, sărim repede să clădim o casă darâmată, hrănim urgent un flamând, plătim rapid pentru cineva o rețetă compensată și bine facem. Dar prea puțin ne gândim la inimile zdrobite, la oamenii care se retrag în fața unui calculator, la cei bolnavi, la cei măcinați de amărăciune, deznădejde, frustrare, oboseală. La cei cu răni deschise, usturătoare, istovitoare, chiar fatale.

Scopul nostru: Vrem să continuăm ceea ce am început: Să încurajăm si să fim un mijloc prin care mulţi români să-L cunoască pe Isus.

Însă nu ne putem atinge scopul fără voi. Implicarea voastră financiară este foarte importanta. Avem nevoie de aproximativ 1500 de euro pentru a ne indeplini aceste proiecte.

Ajută-ne să continuăm noi ceea ce am început. Susține-ne financiar.

PS. Va reamintim: De 4 ani şi 8 luni suntem online si pana acum toate costurile de gazduire, intretinere si tot ce am facut au fost asigurate de noi. Credem că împreună vom reuși!

Iacob Emanuel – 0763631321

Mai jos sunt conturile unde puteti sa depuneti bani doriti, orice suma e binevenita!

CONT LEI – BANCA RAIFFEISEN – PENTRU PERSOANELE DIN ROMANIA

  • RO37 RZBR 0000 0600 0825 2778
  • Deschis la RAIFFEISEN BANK
  • Titular cont: IACOB EMANUEL PETRE


 CONT EURO – RAIFFEISEN BANK (PENTRU CEI DIN AFARA TARII )

  • RO94 RZBR 0000 0600 1673 1104
  • COD SWIFT RZBRROBU
  • Titular cont: IACOB EMANUEL PETRE

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: