ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

Un pastor arestat pentru ca a protestat impotriva avortului

Pastor Stephen Joiner din Statele Unite a fost arestat si inchis timp de patru ore, pentru ca a afisat intr-o intersectie aglomerata din oras o pancarta in care se arata ca avortul inseamna uciderea copiilor nevinovati.

Stephen-Joiner-arrested-The-Packet-300x165Liberty Counsel, o asociatie care se ocupa de protectia drepturilor civile, a depus o plangere impotriva orasului Columbus din Mississippi si a capitanului de politie Frederick Shelton in numele lui Joiner.

Pastorul de la Biserica Nazarineana din Columbus a fost acuzat de refuzul de a se supune capitanului Shelton, care i-a ordonat sa paraseasca zona pentru a nu bloca traficul, desi Joiner era pe trotuar si tinea plancarta in mainile sale. La proces, politistul Shelton a sustinut ca Joiner a incalcat legea orasului privind demonstratiile, desi pastorul era singur in momentul arestarii sale.

„Primul Amendament protejeaza dreptul cetatenilor de a se exprima in mod public fara ca guvernul sa-l pedepseasca” a spus Mat Staver, fondator si presedinte al Liberty Counsel.

„Actiunile intreprinse de oficialii orasului au fost complet nejustificate si reprezinta un afront la adresa drepturilor fundamentale ale tuturor americanilor. Chiar si discursul nepopular este protejat atunci cand este exprimat in mod pasnic, asa cum a facut pastorul Joiner”, a adaugat Staver.

Surse: CharismaNews, Acontecercristiano via afirmativ.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: