EDITORIALE

Luptați pentru voi!

f60a38897e4d1e12ba36ca41118305b8Știu că viața îți oferă de multe ori șansa de a o urî. Înțeleg că de multe ori îți este foarte greu și că dorești să renunți, să lași deoparte toate principiile bune și să te apuci de ce fac toți. De asemenea, mai știu că cerul nu este totdeauna înstelat; mai sunt și nori amenințători care îți încețoșează ochii cu lacrimi. Însă, știu ceva mult mai important și mai adevărat. Este asigurarea că Dumnezeu este cu tine în fiecare clipă. Chiar și când plângi. Sunt lucrurile bune de care te poți bucura în viață și nenumăratele momente în care ești cu adevărat bucuros, chiar dacă mai vin și zile triste. Sunt momentele frumoase pe care le-ai petrecut cu oamenii speciali din viața ta, acele amintiri neprețuite în care sufletul ți-a cântat de veselie.
Ai motive să fii fericit și mulțumit, chiar dacă sunt momente în care abia le poți număra pe degete. Ne este greu să vedem bunul din viață când trecem prin ceva mai greu, și înțeleg perfect. Așa sunt și eu. Dar nu putem rămâne mereu triști, mereu nemulțumiți și arțăgoși doar pentru că ceva nu ne merge bine. Nu putem face comparații între noi și ceilalți. Fiecare avem vieți și caractere diferite. Dar nimeni nu este scutit de bucurii și de tristeți!

De atâtea ori tindem să nu ne credem ”suficient de frumoși sau buni”, însă suntem întotdeauna gata să recunoaștem cât de urâți și proști suntem. Suntem destul de pricepuți la a ne plânge defectele, dar nu suficient de inteligenți pentru a ne scoate în evidență calitățile. Suntem oameni și avem defecte, dar nu le putem lăsa să ne biruie. Trebuie să ne bucurăm că avem atâtea calități. Și trebuie să ni le scoatem în evidență! Dacă avem o inimă plină de compasiune pentru cei nevoiași, să nu așteptăm pe vecinu’ să facă treaba în locul nostru și să nu ne comparăm cu el. Să facem noi binele pe care inima noastră ni-l cere să-l facem. Fie că este vorba de un zâmbet sau de un dar oferit cuiva, sau de o vizită făcută unei femei văduve. Dumnezeu nu ne cere cantități, ne cere doar calitate! Contează mai mult dragostea cu care facem un lucru decât lucrul pe care îl facem. Să nu ne amărâm atunci sufletele cu scuze de genul: ”Eu nu sunt bun de nimic și chiar nu am ce face, dar Xulescu are finanțe, influență. Cine sunt eu la urma urmei? Un nimic.”

Să gândim pozitiv despre noi și să nu lăsăm pe nimeni să ne schimbe în niște persoane lipsite de iubire. Să trăim frumos, pentru Dumnezeu. Dacă până acum ați fost triști, înveseliți-vă, căci nimic nu-i veșnic aici. Luptați pentru voi și pentru cei pe care îi iubiți!

Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: