ANUNTURI

O nouă carte – În prezența Lui

 

coperta-devotional11În prezența Lui este o călătorie profetică pentru creșterea ta spirituală. Cartea conține 101 devoționale profetice însoțite de întrebări deschise, esențiale pentru înțelegerea de sine în perspectiva devenirii personale.

Fiecare mesaj se încheie cu o provocare la acțiune. Mingea rămâne la tine. Te prinzi în joc sau nu? Îți garantez că o să îți placă. Acceptă provocarea. Depășește banalul. Viața ta va deveni interesantă. Creștinismul trebuie să devină practic, iar exercițiile pe care le propune fiecare provocare te fac să ieși puțin câte puțin din zona de confort și să te obișnuiești cu natura de creștin activ și dinamic. Versetele și citatele selectate vor face ca întâlnirea ta cu Dumnezeu să fie o experiență transformatoare.

Cine știe, probabil această carte este ceea ce ai avut nevoie și căutai de mult timp! Lasă-te inspirat, încurajat și provocat de mesajele profetice pe care le primești În prezența Lui.

Titlu: În prezența Lui
Subtitlu: Lasă-te schimbat și vei schimba lumea
Autor: Valentin Dedu
Nr. pagini: 240
Format: 20/14,5 cm.
Preţ: 30 lei
Anul apariție: 2014
Editura: Kingdom Design

Un extras al cărții poate fi vizualizat aici.

Cartea poate fi comandată:
1. Timișorenii mă pot suna la nr. 0723762411
2. Pentru cei care sunt din afara Timișoarei şi veți primi cartea prin Poștă.

Poșta Română: 10 lei + (prețul cărții). Dacă doriți Livrare prin Curier rapid, vă rog să specificați acest lucru în câmpul Mesaj.

Mi-ar plăcea să primesc comentariile şi impresiile voastre aici pe blog sau pe facebook sau pe e-mail: valentin.dedu@gmail.com.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: