CAZURI UMANITARE

Dar din HAR! – Campanie de strângere de haine și alimente pentru nevoiașii Timișoarei

quilibro-entre-dar-y-recibirBiserica Baptistă Harul Timișoara în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara demarează campania de strângere de haine și de alimente pentru ajutorarea familiilor nevoiașe în pragul Sărbătorii Nașterii Mântuitorului.

Campania socială se va desfășura în perioada 16 – 20 decembrie 2013. Toți cei interesați vor putea face donații în alimente (paste făinoase, făină, zahăr, orez, ulei, conserve, alimente neperisabile), bonuri de masă sau bani, venind astfel în sprijinul familiilor afectate de sărăcie din Timișoara. Alimentele vor fi adunate la sediul Bisericii Harul (Blv. Iuliu Maniu, nr. 28, Timișoara – zona Iosefin).

Fiecare familie selectată în acest program în urma anchetei efectuată de către Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, va beneficia de o cutie cu alimente și haine distribuită în perioada Crăciunului cu ajutorul tinerilor bisericii.

Orice  donaţie este binevenită în cadrul acestei campanii!

Pentru informații suplimentare:

--

Marius Cimpoae (responsabil proiect) – tel. 0735/775877, email: contact@harul-tm.ro, www.harul-tm.ro

Ghiță Stanciu (responsabil strângerea de haine și alimente) – tel. 0744/691788

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: