ANUNTURIPREZENTARIPrezentari LIFE

CU CAPUL IN NORI

10273O noua carte la Editura LIFE – CLICK AICI

ADELAIDE PROCTER

tanjeste sa gaseasca in viata reala un erou de poveste pe care sa-l revendice pentru ea. Dar cand alergarea ei dupa un sot se termina cu o scena umilitoare, ea merge la un interviu pentru o slujba de guvernanta la o ferma de oi indepartata din Texas si vrea sa poata lasa �n urma dorintele ei romantice si naive.

GIDEON WESTCOTT

Paraseste viata privilegiata din Anglia ca sa-si faca un renume in industria americana de lana, fara sa se astepte ca se va alege si cu un copil. Spre mahnirea lui, Isabella, fetita de cinci ani n-a mai scos niciun cuvant de la moartea mamei ei. Noua guvernanta, atat de neconventionala, il preocupa pe Gideon � si in acelasi timp il starneste. Dar el nu-si poate permite sa-si piarda concentrarea.

Cand unchiul Isabellei vine sa ceara fetita � impreuna cu mostenirea ei � Gideon si Adelaide trebuie sa lucreze �mpreuna ca sa contracareze planurile rele ale individului. In curand, amandoi trebuie sa recunoasca atractia reciproca. Dar, dupa atatea dezamagiri, va fi Adelaide in stare sa-si scoata capul din nori si sa-si riste din nou inima? Citeste mai mult sau cumpara aceasta carte click aici

… [continua]

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: