PREZENTARI

Seria „Învăluiţi de iubire” de Janette Oke


Seria „Învăluiţi de iubire” la doar 140 de lei. La comandarea acestei serii de pe site-ul nostru, pe lângă prețul redus, primiți și transportul GRATIS!
Din acestă serie fac parte romanele:
-Învăluiţi de iubire,
-Promisiunea neclintită a iubirii,
-Drumul lung al iubirii,
-Bucuria nepieritoare a iubirii,
-O moștenire de iubire care dăinuie,
-Visul împlinit al iubirii,
-Zborul îndepărtat al iubirii
și
-Căminul regăsit al iubirii.
Apărută pentru prima dată în 1979, „Învăluiţi de iubire” a devenit o operă clasică în proză, de inspiraţie poetică. O generaţie de cititori au râs, au plâns şi s-au bucurat împreună cu personajele acestei serii de romane, pe care împrejurările tragice le-au izgonit în preeriile de frontieră la începutul secolului al XIX-lea.
Moştenirea autoarei Janette Oke a ajuns dincolo de zecile de romane pe care le-a scris sau dincolo de Premiul Christy, de Medalionul de Aur şi alte distincţii pe care le-a câştigat, sau chiar dincole de tendinţele editoriale influenţate de succesul său scriitoricesc.
Janette Oke este cel mai bine reprezentată de miile de scrisori primite de la cititorii din întreaga lume, ale căror inimi şi minţi au fost atinse în mod deosebit de povestirile sale.
Totul a început de la povestirea „Învăluiţi de iubire” care a deschis seria sa de volume cu două decenii în urmă. Romanul a fost transpus într-un film original, distribuit de canalul de televiziune Hallmark, în regia lui Michael Landon Jr., „O viaţă nouă”.
Vrei să afli mai multe despre această ofertă? Click aici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Spune-mi va rog care sunt condițiile pentru republica Moldova dacă fac comanda

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: