EDITORIALE

Dumnezeu – Autorul dragostei adevărate

Când îi încredinţezi lui Dumnezeu stiloul ca să-ţi scrie povestea de dragoste, întreaga ta viaţă ţi se schimbă şi asta pentru că Îl faci pe Domnul centrul vieţii tale. Când te încrezi în El cu privire la povestea de dragoste, devii dintr-o dată atent la felul în care îţi trăieşti viaţa şi înveţi că trebuie să munceşti pentru binecuvântări. Dumnezeu este creatorul dragostei adevărate şi fără El nu am putea nici măcar spera la acel cântec mai dulce fiindcă toate duc la El, aşa că de ce ne-am irosi speranţele şi vieţile în relaţii superficiale şi de scurtă durată? Am fost martora multor relaţii superficiale între tinerii care mărturiseau că îl au pe Dumnezeu în viaţa lor, dar felul în care relaţiile lor decurgeau spunea opusul mărturiilor lor. Unul dintre motivele pentru care nu-L lăsăm pe Dumnezeu să fie Autorul suprem al poveştilor noastre de dragostindragostitee este că nu vom mai putea face după cum vrem noi. Este momentul în care Dumnezeu ne direcţionează paşii, iar majoritatea dintre noi nu vrem să fim puşi să aşteptăm o persoană pe care nu o cunoaştem, fiindcă suntem prea nerăbdători de a savura momentul, aşa că ne delectăm în relaţii ieftine din care furăm. Furăm ceva ce nu ne aparţine.

Imaginează-ţi că inima ta este un trandafir frumos şi care emană un parfum fin. Însă, cu fiecare relaţie sau aventură eşuată, din acel trandafir este smulsă o petală. Acum, continuând în felul acesta, vei ajunge la un moment dat în care trandafirul tău frumos îşi va pierde petalele, dar şi mirosul. Va rămâne doar o bâtă verde şi plină de spini. I-ai putea da viitorului tău soţ sau viitoarei tale soţii un astfel de „trandafir”? Cu fiecare relaţie eşuată, ceva din inima ta se smulge. Poate fi sensibilitatea, puritatea, feminitatea, tandreţea. Nu ai cunoscut nicio persoană, care de le prea multe relaţii superficiale a ajuns să spună tuturor: „Nu vă măritaţi fetelor! Toţi bărbaţii sunt nişte porci!” sau „Mai bine rămâi burlac toată viaţă, o nevastă numai rău îţi va duce.”?
Ei bine, eu am întâlnit astfel de persoane care au afirmat asta. Analizându-le modul în care îşi trăiseră viaţa până atunci, mi-am dat seama că aceşti oameni au făcut multe greşeli în tinereţea lor şi nu s-au păstrat curaţi. Odată ce începuseră să smulgă din trandafirul fin câte o petală, acesta îşi pierduse strălucirea. Într-un fel, era şi normal pentru aceşti oameni să facă asemenea afirmaţii, fiindcă lor li se potrivea. Când vezi o bâtă spinoasă nu poţi spune ceva frumos despre asta!

Modul în care îţi trăieşti viaţa încă de pe acum are un cuvânt greu de spus în viitorul tău ca şi persoană căsătorită. Când îi încredinţezi lui Dumnezeu stiloul ca să-ţi scrie povestea de dragoste, vei avea parte de ceva minunat fiindcă El ştie mai bine decât tine totul. Însă, nu va fi uşor. Dar victoria lor nu le aparţine decât acelora care au luptat pentru ea.
Prin faptul că vei alege să trăieşti în puritate pentru viitorul tău partener încă de pe acum, înseamnă că vei avea parte de o relaţie binecuvântată fiindcă atunci când Dumnezeu îţi va încredinţa persoana aceea specială, vei putea să apreciezi mai mult totul. Dumnezeu răsplăteşte pe aceia care Îl iubesc.

 

--

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Asa-i ,din pacate tot mai multi tineri slujitori crestini si crestine cu masti in zilele de azi le convine sa traiasca in curvie decat casatoriti ,deoarece casatoria trebuie sa fie tinuta in curatie de inima dar si de asternuturi si e greu sa fii curat s-au curata cand tinerii de azi sunt avizi dupa curvii si erotism ,in relatii superficiale din interes si mandrie .
    Fiecare curvar s-au curva se da mare cu achizitia facuta, cine are cea mai secsy si frumoasa fata din biserica s-au invers la fete ,cel mai bogat si faimos dar si fizic ,baiat si barbat din biserica .
    Intotdeauna un crestin duhovnicesc isi va astepta perechea potrivita tot un suflet duhovnicesc si se vor casatorii imediat si nu vor traii in curvie .
    Copii adevarati ai Lui Dumnezeu nu curvesc si nu mint ei asteapta cu rabdare hotararea Domnului ,ochii lor ,mintea lor si cile lor sunt curate inaintea Domnului.
    Dar curvarii care se dau drept crestini ,au si ochii,si mintea si caile pline de pacate si intotdeauna un curvar isi va lua tot o curva cu care sa isi traiasca viata erotica si plina de spurcaciuni si se vor da drept crestini ,aceia sunt mincinosii si curvarii care vor fi aruncati in iazul de foc .
    Si toate acestea se intampla in bisericile de azi la pocaiti ,din NEASCULTARE DE DUMNEZEU.
    E trist ca suntem mintiti zi de zi si multi cred minciunile unora si a altora pentru ca sunt acoperiti de biserici si pastori ca sa nu fie defaimati, dar pierzarea lor v-a fi napraznica ,totul este pregatit” iazul de foc „pentru toti cei ce au mintit si inselat increderea unor crestinii si bisericile cu curviile si minciunile lor mascate.
    O predica pentru tineri din bisericile de azi! Traim sub influenta MINCIUNI si credem si binecuvantam toti mincinosii si mincinoasele care inseala bisericile de azi si e pacat .
    Asta inseamna” ORBIRE SPIRITUALA „.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura