ANUNTURI

Mitica Delibas va fi in acest week-end in Italia!

dsc_0018In acest week-end, interpretul de muzica crestina Mitica Delibas  va vizita mai multe biserici crestine din Italia. “Cantand pentru gloria Lui!” este numele scurtului turneu care va incepe in Bergamo si se va incheia in Milano. Vor fi vizitate un numar de 5 biserici in intervalul acestui week-end.

Iata programul acestor vizite:

  • Joi, 24 octombrie 2013 – Biserica penticostala din Bergamo (programul de seara)
  • Vineri, 25 octombrie 2013 – Biserica penticostala din Brescia (programul de seara)
  • Sambata, 26 octombrie 2013 – Biserica penticostala din Parma (programul de seara)
  • Duminica, 27 octombrie 2013 – din nou la Biserica penticostala din Bergamo (programul de dimineata)
  • Duminica, 27 octombrie 2013 – la Biserica penticostala din Milano (programul de seara)

Interpret, compozitor si dirijor de orchestra, Mitica Delibas este un sot si un grijuliu tata a 3 copii: 2 baieti si o fetita.  Melodiile pe care le interpreteaza spre slava lui Dumnezeu sunt compuse de el, atat muzica cat si versurile. In Italia, in cadrul acestor vizite va canta  melodii de pe primul album intitulat “Tarana esti!”, dar va interpreta si piese de pe urmatorul album care va aparea in curand!  ”Numai harul Tau”, “M-am increzut si ma incred in Tine”, “Iarta-ne”, “De ce esti tris?”,  sunt cateva din noile piese care vor interpretate pentru zidirea fratilor din Italia.

Dumnezeu sa binecuvanteze aportul si jertfa adusa prin cantare in cadrul acestor biserici, sa lase har si mangaiere si sa poarte de grija pe drum!

sursa: http://danieladelibas.wordpress.com/2013/10/22/interpretul-mitica-delibas-va-fi-in-acest-week-end-in-mai-multe-biserici-din-italia/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: