Stiri

Deschidere prima biserica baptista de limba romana din Olanda.

downloadIn prezenta a aproximativ a 200 de credinciosi baptistil Romani din Olanda, Belgia si Germania, a avut loc in orasul Tiel deschiderea Bisericii Harul, prima biserica de limba romana din Olanda. Cu aceasta prilej a avut loc si ordinarea frati lor Corneliu Petrutoni ( presbiter) si Avram Oros (diacon). Evanghelia a fost vestita cu putere de catre fratii pastori Ionel Tutac, Nelu Ardelean si Nicolae Radomir. Grupul de tineri ai Bisericii Baptiste Romane Betel din Bruxelles si fratele Daniel Filip din Arad au cantat spre slava lui Dumnezeu. La eveniment a participat si un grup de frati si surori din Tiel, insotiti de pastorul Marinus GusBerg. Uniunea Baptista din Olanda a fost reprezentant a de sora Ingersol Janssen. In cadrul aceluiasi servicing de inchinare a fost celebrata si Sarbatoarea Multumirii. Evenimentul s-a incheiat cu o agapa traditionala romaneasca.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. Pace!Ma numesc Gina,locuiesc in Olanda de 7 ani si de 6 ani merg intr-o biserica romaneasca unde participantii sau membrii acestei biserici sunt din mai multe culte,respectin baptisti si penticostali!Locatia este in Eindhoven ,Daca e cu putinta schimbati aceasta informatie care informatia este gresita!!!!http://bisericaecclesia.nl/,aici gasiti site-ul bisericii si filmulete pe youtube cu intalniri,predici si chiar botezuri!multumesc pentru atentie si daca doriti mai multe informatii o sa vi le dam cu mare placere!

  2. „prima biserica de limba romana din Olanda” – afirmatia nu e adevarata. Poate prima biserica baptista de limba romana din Olanda.

  3. Sunt de acord si eu cu Fyn si Gina in privinta afirmatiei ”prima biserica de limba romana din Olanda” celor care au facut aceasta postare. Pentru mai multe informatii (inclusiv pentru administaratorii siteului )ar fii bine sa vizitati siteul Bisericii Ecllesia si sa contactati liderii acestor biserici atat Ecclesia cat si Harul ptr ca ei stiu bine aceste lucruri . Slava Domnului ptr ambele biserici si ravna fratilor dar trebuie informata corect lumea si pe cei care citesc aceste informatii.

  4. Vorbim intr… noi,nimeni nu da nici un semn de viata si nu schimba informatia,dece?

  5. Pace fratii mei in Hristos! Draga Gina, cred ca nu ai citit bine titlu, nu este nici o greseala in informatia facuta, de aceea nu e nevoie de o schimbare. Scrie clar ca este vorba despre prima biserica BAPTISTA de limba romana in Olanda. Defapt prima biserica de limba romana in Olanda nu a fost Ecclesia, a fost Biserica Orthodoxa in Schiedam. Pentru mai multe informatii vizitatii site-ul bisericii ,,www.biserica-harul.nl ,,sau luati legatura cu liderii acestei biserici, la nr.de telefon aflate pe sit.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura