EDITORIALE

Dumnezeu nu…

Dumnezeu nu a promis zile fără osteneală, realitate fără mâhnire, soare fără ploaie și nori. Dar a promis putere pentru fiecare zi, mângâiere pentru fiecare lacrimă și lumină pentru fiecare drum.

Dumnezeu nu a promis o cale fără spini, o mântuire fără pocăință, un cer fără oameni. Dar a promis că ne va aștepta în toate cuptoarele de foc, a promis harul nemeritat al crucii și iubirea care poate înghiți toate inimile.bestfriendjesushug

Dumnezeu nu a promis răspunsuri pentru fiecare întrebare, vindecare pentru orice boală și imunitate la eșec. Dar a promis ieșirea din orice labirint, pace în orice furtună și reabilitare pentru orice risipitor.

Dumnezeu nu trece cu vederea păcatele, nici duplicitatea și nici pe cei prigoniți din pricina sa. Dar a plătit scump pentru fiecare gafă a lumii, a crucificat în El măștile oamenilor, și a pregătit recompense tuturor celor ce nu s-au rușinat cu Numele Lui.

 

Scris de Nicolae Geanta –  nicolaegeanta.blogspot.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: