ARTICOLUL ZILEIStiriSTIRI MISIONARE

Campanie pentru eliberarea pastorului Saeed Abedini

27._campanie_pentru_eliberarea_pastorului_saeed_abedini_400The American Center for Law and Justice (ACLJ) a pus în mişcare cea mai mare campanie pentru eliberarea pastorului american Saeed Abedini, trimiţând mii de scrisori în fiecare săptămână preşedintelui iranian Hassan Rouhani. Abedini a fost închis anul trecut, în închisoarea Evin din Teheran şi condamnat la 8 ani de închisoare pentru un presupus atac împotriva siguranței naţionale. Motivul real, însă, pare a fi credinţa sa.

Prin intermediul unui website, prin care se doreşte lupta împotriva persecutării bisericilor, ACLJ le-a cerut susţinătorilor acestei cauze să scrie o scrisoare preşedintelui Hassan Rouhani pentru a-i cere eliberarea pastorului Saeed Abedini. ACLJ vrea să I se trimită preşedintelui 52.000 de scrisori, notează global.christianpost.com.

Până în prezent, autorităţile iraniene au primit o petiţie pentru eliberarea lui Abedini cu aproximativ 650.000 de semnături, inclusiv cea a secretarului de stat John Kerry, însă nu au luat-o în considerare şi nici nu au redus pedeapsa de 8 ani a pastorului. Se pare că tratamentul pe care-l primeşte Abedini este o încălcare vădită a drepturilor omului.

Această nouă campanie ACLJ va trimite săptămânal 1.000 de scrisori până când pastorul Saeed Abedini va fi eliberat.

sursa: www.semneletimpului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: