StiriSTIRI MISIONARE

Pastorul Youcef Nadarkhani a primit verdictul final de condamnare la moarte.

”Lumea trebuie să se ridice și să spună că un om nu poate fi condamnat la moarte din cauza credinței sale”, J. Sekulow, ACLJ
Potrivit FOXNews, verdictul final a fost dat azi creștinului Youcef, și anume: Moartea. Toți cei din lumea întreagă care îl sprijină pe pastor cred că verditul dat de Curtea Supremă are legătură cu faptul că Youcef a refuzat să se convertească la Islam. Această acuzație a fost adusă în ciuda faptului că nu s-a putut dovedi că pastorul în vârstă de 34 de ani a fost vreodată Musulman. Însuși Youcef a declarat că el a fost mereu creștin, așa că nu poate fi acuzat de apostazie. Acestuia i s-a cerut să renege creștinismul, să se convertească la Islam și Îl accepte pe Mohamed ca profet. Familia pastorului cere tuturor să se roage pentru eliberarea atât a lui Youcef, cât și a tuturor celor închiși în Iran pentru credința în Isus.

Sursa: BreakingChristianNews.com via flacarainchinarii.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

  1. ,Cetatile` in care nu vor fi gasiti zece ,oameni buni`, vor fi nimicite !(Gen 19..etc)aviz amatorilor !

  2. MARE PUTERE ARE RUGACIUNEA FACUTA CU CREDINTA SI DORESC CA DUMNEZEU SA SE INDURE DE TOTI CEI CE SUFAR PENTRU NUMELE LUI.MA ALATUR IN RUGACIUNE SI DUMNEZEU SA LUCREZE CUM CREDE EL CA E MAI BINE.DAR STIU SIGUR CA EL NUI PARASESTE NICIODATA PE COPII LUI.FITI BINECUVINTATI PENTRU DRAGOSTEA CEO ARATATI PENTRU NUMELE LUI.

  3. @ Gigel
    -,,Cand Dumnezeu vrea sa ,,piarda„ pe cineva, mai intai ii ia mintile !„
    -,Pe bune`Indivizii acestia vor sa confirme zicala !Caci daca locuitorii Sodomei, care ,,nu-si deosebeau stanga de dreapta„au sfarsit astfel, ce se va intampla azi cu cei ce ucid pe cei trimisi, care-i cheama la pocainta ?!

  4. DOMNUL SA SE INDURE DE VOI , DE SPUN ASTA , PENTRU CA VAD CA NICIUNUL NU MAI VRETI SA SIFERITI PENTRU DOMNUL , DACA VA VEDETI IN ACEST SECOL , GATA NUMAI TREBUIE SA MOARA CRESTINI , VAI DE VOI CARE VRETI SA VA SCAPATI VIATA , CA O SA VI-O PIERDETI PE CEA VIITOARE .
    Urmariti clipul si vedeti daca nu este asa cu viata voastra , fiti sinceri cu voi raspundeti-va cu sinceritate nu va amagiti singuri , nu va inselati , si o sa va intreb si eu ca cel din clip , SUNTETI GATA SA MURITI PENTRU CREDINTA VOASTRA ? SUNTETI GATA SA MURITI PENTRU DOMNUL ISUS ? DOMNUL ISUS SA SE INDURE DE NOI SI SA NU NE LASE IN VOIA INIMI NOASTRE BLESTEMATE SI PLINE DE RAUTATE , DOMNUL ISUS SA NE IMBRACE IN EL SI SA NU NE LASE , A LUI SA FIE SLAVA SI GLORIA IN BISERICA , AMIN .

    POCAITI-VA SI NU INTARZIATI SA VA POCAITI CLIPA DE CLIPA DE PORNIRILE INIMI , SA NE POCAIM DE CANCERUL CARE ESTE IN INIMA NOASTRA (EU-L NOSTRU) , SI DOMNUL ISUS SA NE VINDECE DE ACEST CANCER , DANDU-I LUI TOATA INIMA SI GANDURILE NOASTRE . AMIN

  5. Vad ca vreti sa opriti si ultimile redute ale crestinilor adevarati , vreti sa opriti VENIREA DOMNULUI ISUS , PRIN CEEA CE SPUNETI SI FACETI , SUNTETI PRECUM ACELE PERSOANE CARE AU FOST JUDECATE DE DOMNUL SI LE-A SPUS CA NU LE CUNOASTE CU TOATE CA ACELE PERSOANE SPUNEAU CA AU FACUT MINUNI SI AU MANCAT CU DOMNUL LA MASA , VEDETI SA NU AJUNGETI SI VOI CA EI .

  6. @ Julius Cat `oi fi eu de militian, da` nu pricep..CUI adresati aceasta ,,opera„ ??? Cancer (?)…inimii noastre blestemate!!! EU-l …nostru (bine ca nu al…vostru) Doamne iarta-ma !
    – @ADMINISTRATIA –
    Am vazut pe bl. dv o propunere interesanta, ……….
    Nu mai permiteti postari ce nu au specificate clar TRIMITEREA in Biblie, -capitol si verset- a ideilor afirmate de catre ,postatori !
    Riscati sa alunecati in banal,absurd si…erori afirmate dar nesustinute biblic ! Amin .––––

  7. @ militianu`
    -Pseudonim sau nu- ideea e f. buna ! Altfel, e ca si cum ai aplica contraventii in ,,Circulatie„ fara a specifica CONFORM…Legii ..nr articol….punctul…
    ––––––– SUBSCRIU IDEII ! –––––––

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura