StiriSTIRI MISIONARE

Billy Graham internat la Spital!

Update 2 Decembrie 2011 – Conform purtatorului sau de cuvant, A. Larry Ross, Billy Graham astazi este intr-o stare de spirit buna dupa o noapte plina de odihna avuta la spital.

1 Decembrie 2011 – Evanghelistul in varsta de 93 de ani a fost primit miercuri pentru o analiza la plamani, care a rezultat ca are pneumonie. „Raspunde bine la tratamentul cu antibiotice si este intr-o stare stabila” a spus pulomonologistul care-l trateaza pe dl Graham, Mark Hellreich, M.D.

Dl Graham a fost incurajat joi de o vizita din partea pastorului sau, Dr. Don Wilton, pastor al Primei Biserici Baptiste din Spartanburg, S.C. , care i-a impartasit un pasaj din epistola catre Efeseni: „De aceea şi eu, de când am auzit despre credinţa în Domnul Isus care este în voi şi despre dragostea voastră pentru toţi sfinţii, nu încetez să aduc mulţumiri pentru voi, când vă pomenesc în rugăciunile mele.”(Efeseni 1:15-16)

“Desi a primit o ploaie de urari de dragoste si de bine din partea oamenilor din toata lumea”, a spus Ross, “versetele se pace ca au o insemnatate speciala pentru el.”

Dl Graham a auzit despre rugaciuni si despre urarile de bine de la fiica lui, Gigi, care l-a vizitat miercuri seara, a spus Ross. Cei doi si-au petrecut timpul citind din Biblie si rugandu-se impreuna. Apoi, in timp ce cautau un post tv pentru a auzi sterile, s-a intamplat ca pe TBN au gasit o emisiune speciala despre Billy Graham, redand o evanghelizare a lui Billy Graham din St. Louis din anul 1973.

“A fost o binecuvantare pentru dl Graham sa realizeze ca predicile lui inca sunt vizionate pe intregul pamant,” a spus Ross, “si chiar in saloane de spital ca al lui.”

Dl Graham a intampinat staff-ul spitalului cu interest si intrebandu-I despre sine.

Nu a fost stabilita inca o data pentru externarea sa.

30 noiembrie 2011

Billy Graham a fost internat la Mission Hospital in Asheville, N.C., langa casa lui din Montreat, pentru a i se face analize si a i se aplica tratament la plamani. Dupa ce a fost primit, a fost alert, zambind si salutand staff-ul spitalului.

Fizicianul personal al lui Graham, Lucian Rice, MD, a spus ca starea dlui Graham este stabila. Pulmonologistul care-l trateaza pe dl Graham, Mark Hellreich, MD, a spus ca dl Graham este verificat pentru o posibila pneumonie.

Dl Graham a mai fost internat pentru o pneumonie tratata cu succes in luna mai a anului 2011. Si-a rezumat programul de terapie fizica si de activitate normala la scurt timp dupa externare, conform staff-ului. Asta a inclus si finalizarea celei mai recente carti a lui, „Apropiindu-ma de Casa”, publicata luna trecuta si a inceput sa lucreze la un noi proiect reafirmand mesajul evanghelic pe care l-a predicat pentru mai bine de 60 de ani.

Desi nu a fost setata o data pentru externare, dl Graham este nerabdator sa se intoarca acasa pentru a petrece sarbatorile de craciun impreuna cu familia lui.

Tradus de PAUL KISS, Crestintotal.ro

sursa: www.billygraham.org

Cartea scrisa de Billy Graham a câștigat premiul Christian Book of the Year Award, oferit de Evangelical Christian Publishers Association pe anul 2012 este disponibilă în limba română sub titlul Aproape de casă. Cartea lui Billy Graham poate fi comandată AICI

Va asteptam pe LIBRARIA CRESTIN TOTALwww.librariact.ro sau 0763 630345

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. un mare evanghelist fratele bily graham, Domnul sa-l faca bine nu mai avem evanghelisti ca bily graham Domnul sa scoata un nou evanghelist ca bily graham dar sa fie tot Baptist amin.

  2. Si daca nu va fi baptist? Sa faca Domnul ca cel care va fi sa fie crestin.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: