EDITORIALE

Altarul – de Florin Ianovici

“Ah! altarele Tale, Doamne al oştirilor, împăratul meu şi Dumnezeul meu!” (Psalmul 84:3)
Viata este o calatorie intre altarul tau si tronul Lui. Cine nu are altar nu a intrat in viata ci a ramas inca in moarte. Stefan martirul a vazut tronul Lui Dumnezeu pentru ca abia se ridicase de la altar…!
Altarul este locul unde desi esti improscat cu pietrele rautatii tu zidesti cu pietrele Cuvantului. Ranile vor trece dar zidirea ramane! Pietrele cu care a fost ucis Stefan s-au pierdut dar pietrele cuvantului sau au ramas si azi pe paginile Sfintei Scripturi…!
Altarul este locul unde te aduci pe tinaltar-burntoff_altare ca jertfa. Focul rugaciunii va mistui jertfa si vei deveni o mireasma de viata catre viata. Cine nu e sarat cu foc nu va putea fi folosit de Dumnezu asa cum vrea El. La altar Stefan s-a adus pe sine ca jertfa si nu s-a mirat cand a fost condamnat la moarte…!
Altarul este locul umplerii cu Duhul Sfant. Acesta este taina adanca a altarului: problemele se rezolva cand tu nu mai esti o problema. Dar pentru aceasta trebuie sa fii plin, nu gol! Pentru Stefan toate erau clare: Hristos Isus e raspunsul Duhului Sfant!
Altarul este locul unde esti imbracat cu slava. Omul posomorat si ingandurat continuu este omul care a pierdut altarul. Vestile rele impanzesc pamantul pe cand Vestea Buna o gasesti doar la altar. Fata lui Stefan li s-a parut ca o fata de inger probabil prin simpla comparatie…!

Anuntul lui Dumnezeu ramane acelasi: caut un om…am un altar!

Scris de Florin Ianovici

 

libraria biblii-pentru-toti

--

Banner sbro.ro /

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura