StiriSTIRI MISIONARESTIRI VIDEO

VIDEO: Stiri crestine – Mapamond crestin – 24 august 2013

MAPAMONT CRESTINStiri crestine – Mapamond crestin editia 475 – 24 august 2013

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

VIDEO – Gabi Luncă: Dacă Florin Cioabă ar fi văzut înmormântarea lui, s-ar fi ascuns de rușine

VIDEO – Florin Ianovici: Încoronarea fiilor lui Cioabă este un spectacol ieftin, ridicol, care nu are nici o legătură cu credința penticostală

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Psalmii 133
  1. Iata, ce placut si ce dulce este sa locuiasca fratii impreuna!
  2. Este ca untdelemnul de pret, care, turnat pe capul lui, se coboara pe barba, pe barba lui Aaron, se coboara pe marginea vesmintelor lui.
  3. Este ca roua Hermonului care se coboara pe muntii Sionului, caci acolo da Domnul binecuvantarea, viata, pentru vesnicie.Amin!

  Dumnezeu sa binecuvanteze frati crestini Dorin si Daniel Cioaba ,Regii rromilor.
  E o binecuvantare ca acesti doi frati Cioaba duc mai departe atributile tatalui lor Florin Cioaba ,fostul Rege al rromilor.Ajutatii si sprijinitii si nu ii descurajati ,sprijinitii in lucrarea care o au de facut ca sa increstineze pe rromi.E rusinos sa loviti in ei acum in momentul lor de durere caci cea ce nu au facut religiile si cultele au facut o familie de rromi instarita dar smeriti cu inima.
  Daca Dumnezeu este cu ei sa nu va treziti ca luptati impotriva lui Dumnezeu.
  Coroana trebuia sa ramana in familie nicidecum la straini.Ei au facut acest gest pripit in prezenta trupului neinsufletit al tatalui lor,asa au crezut ei de cuvinta si a fost si dorinta tatalui lor pentru ca sa se odihneasca in pace cu Domnul,trebuia sa ramana coroana in familie ,chiar daca si-au impartit atributiunile.Caci multi ar fi vrut sa o ia altul coroana, printr-un conclav cu voturi .Zvonurile circula si oamenii sunt nespus de rai si invidiosi ,iar ei si-au aparat drepturile.Foarte bine a-ti facut fratilor ca v-ati autoproclamat Regi amandoi frati .E mult mai usor cand sunt doi de comun acord, decat daca intervenea un strain din afara ca sa ii dezbine.Era nevoie de doi Regi pentru ca stim cu totii ca rromi sunt foarte greu de convertit si dusi pe o cale a civilizatiei crestine.
  Dumnezeu le-a dat in gand si fapta urgenta sa pastreze si sa duca mai departe munca tatalui lor.Daca nu actionau urgent si public intrau altii peste ei,asa ca sa stie toata Romania ca toti rromi care vor sa se increstineze au doi reprezentanti Regi si oranduieli bine conturate in crestinism la Sibiu.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: