A PLECAT LA DOMNUL

VIDEO – Florin Ianovici: Încoronarea fiilor lui Cioabă este un spectacol ieftin, ridicol, care nu are nici o legătură cu credința penticostală

Florin Ianovici a fost la B1 pentru a vorbi despre înmormântarea lui Florin Cioabă, și despre spectacol ieftin a încoronări. Florin Ianovici vorbeste de 1: 28: 00 .

capture-20130823-221351Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioabă, a fost condus astăzi pe ultimul drum.

VIDEO – Gabi Luncă: Dacă Florin Cioabă ar fi văzut înmormântarea lui, s-ar fi ascuns de rușine

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA INMORMANTARE!

Via penticostalismulazi.wordpress.com

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Dumnezeu sa il odihneasca pe fostul Rege al rromilor Florin Cioaba si sa mangaie familia indoliata!:(

    E usor sa criticam acest act de incoronare facuta public,e foarte bine ce au facut ,ca se afla in Romania ca exista o scapare pentru rromi sa ii increstineze pe cei ce vor sa fie ajutati de Dumnezeu si acesti doi Regi.
    Dar trebuie sa intelegem cu toti ca acest titlu de Rege , este o mostenire familiala in care nimeni nu are voie sa se bage.Mama lor fiind si regina are dreptul sa ii binecuvanteze pe copii ei in aceasta lucrare.De ce sa vina altii straini care nu cunosc regulamentul lor familial si nu ii pot intelege ,multi ar fi vrut pe altii rege ,straini care sa ii impiedice in lucrare.
    Bine ca Corana a ramas in familie cu doua atributiuni de regi.
    Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe fratii Cioaba impreuna cu familia lor!
    Fostul Rege al rromilor sa autointitulat Rege,tot asa e si cu cei doi fii au dreptul sa se autointituleze regi.Multi nu inteleg problemele cu care se confrunta aceasta familie Regala de rromi ,de aceea eu cred ca e foarte bine ca si-au impartit atributiunile.Unde’s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste.Intelegeti ca este Biblic ca in orice lucrare trebuie sa umble doi cate doi de comun acord.De unul singur este foarte greu sa conduci o comunitate de rromi care dupa cum vedem sunt din ce in ce mai razvratiti.Era nevoie de amandoi fratii in tot ce a facut tatal lor de unul singur.Mai rar oameni ca fostul lor tata.Asa ca…. nu ii descurajati!
    Caci si in biserici sunt doi pastori ,preoti si slujitori in lucrari de evanghelizare, umbla tot cate doi sau mai multi si atunci de ce nu ar fi doi Regi din familie si de aceeasi confesiune religioasa.
    Faptul ca au aderat la doctrina penticostala nu are nimic deaface cu situatia lor familiala Regala .In lume fiecare familie Regala numeroasa are dreptul sa isi creeze propria doctrina confesiunala si biserica fara sa adere la un cult sau religie,iar daca cineva vrea sa ramana mai departe cu ei sa ramana iar cine nu sa plece.Eu cred ca ei au nevoie de mult sprijin de la noi crestinii si sa nu incercam sa ii judecam pentru ca vor sa faca ceva bun si bine cea ce nu au facut toate religiile ortodoxe ,catolice si cele neoprotestante la un loc .Bucurati-va ca se pocaiesc rromii si ca aceasta familie Regala ,vor sa ajute comunitatile de rromi ca sa ii increstineze si sa le creeze o noua viziune .Multi vor sa ii expulzeze pe rromi ,sa ii batjocoreasca in loc sa ii ajute.Cea ce e mai pacat decat ca ei sau autointitulat Regi.Foarte bine ati facut ,ma rog pentru voi fratilor sa fiti tari si uniti in lucrarea Lui Dumnezeu.
    Ajutatii ,sprijinitii voi crestinilor cei mari ,in lucrarea de increstinare a rromilor pe acesti doi frati crestini si nu ii criticati,nu opriti lucrarea lor buna ,pentru faptul ca nu mai au un tata care sa ii supravegheze.Nu loviti cu critici in orfani si vaduva!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura