A PLECAT LA DOMNUL

Nabeel Qureshi a plecat la Domnul, autorul cartii „Căutându-l pe Allah, L-am găsit pe Isus” (vezi ultimul video cu el)

Nabeel Qureshi cunoscut în România prin cartea „Căutându-l pe Allah, L-am găsit pe Isus”, dar și prin canalele media foarte urmărite de generația tânără. Personal, cu ceva ani în urmă am aflat despre el de la o colegă. De atunci am ascutat multe dezbateri, discursuri și mărturii personale care există pe internet. Musulman convins, cu rădăcini din Pakistan,  Nabeel s-a convertit la creștinism încercând să-l combată pe prietenul său David Wood (actualmente un cunoscut apologist creștin). Deși a plecat așa de tânăr dintre noi, la doar 34, lăsând în urmă o soție tânără și o fetiță, a lăsat în urmă o puternică mărturie cu impact în rândul musulmanilor din Occident care caută răspunsuri în Islam.

Cu ani în urmă am ascultat o dezbatere dintre el și Ally Shabir, un cunoscut apologist musulman (care combate Biblia și viața Domnului Isus, moartea și învierea Sa) și am rămas foarte surprins de abilitatea Nabeel de a-l combate în ciuda diferenței de vârsta, Nabeel era evident mult mai tânăr.

Personal simt o mare pierdere, și eu am sperat că poate se va îndura Dumnezeu de el și îi va da vindecarea, lucru care nu s-a întâmplat, doar Dumnezeu știe de ce….

Aceasta este ultima înregistrare video din spital (la data publicării), în care Nabeel își exprimă ultima dorință.

sursa: https://catauadrian.blogspot.ro/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura