A PLECAT LA DOMNULARTICOLUL ZILEI

Pastorul si fiul omorati pentru 3.000 de lei

bl6In ziua crimei, pastorul Adrian Blaga a scos din banca 3.000 de lei pentru plata angajatilor de la fundatia umanitara la care era administrator. In masina crimei, insa, anchetatorii au gasit doar obiectele personale ale victimelor. Si un cutit mare cat o sabie. Nici urma de bani. Asupra motivelor crimei sau a posibililor suspecti, anchetatorii pastreaza tacerea. “Sunt probe de ordinul zecilor. Intervin alte aspecte despre care nu va pot spune”, a mai mentionat anchetatorul.

Probele adunate la locul crimei au fost trimise la Bucuresti pentru testele ADN. Curios este ca, pana acum, nimeni nu a fost audiat

totul1totul1

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Nu stiu de ce, dar nici n-or sa fie prinsi asasinii. Sau poate cadea magareatza pe cineva nevinovat. S-au intamplat destule cazuri in justitia noastra.
    Mi-e sa nu fie vorba de spionaj, de faptul ca pastorul Adrian Blaga sa nu fi fost spion, avand in vedere ca putea avea legaturi cu cercuri crestine din America. Ori astia in spionaj n-au tata n-au mama. Cei 3000 de lei lipsa sunt un indiciu lasat de asasini pentru derutarea anchetatorilor. Speram ca anchetatorii sa nu cada in plasa asasinilor.
    Desi ar fi plauzibila si varianta asasinatului religios, mi-e greu sa iau in considerare aceasta varianta. Mai bine varianta razbunarii, probabil vreun vechi prieten al sotiei pastorului care s-a razbunat, inclusiv pe copil. Gelozia face nebunia.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: